Eikö tämä vastuun paino lopu koskaan? Edelleen olen lautakunnassa. No, enää siis se toinen kierros sunnuntaina. Myöhemmin tässä kuussa aion lopettaa yhdistyksen puheenjohtajana(luojan kiitos kaikille asianomaisille) hoidettuani jotenkin sen halvatun vuosikokouksen...ja mennä TÖIHIN! Kokoon panijaksi. Epäselvää. Mitäköhän sillekin asialle taas tapahtui... hankaliksi tekevät asiat siellä! No, niin teen minäkin. Ehkä eniten minä itse. Edes jonkinlainen tulonlähde ja päivittäinen rutiini olisi kyllä paikallaan. Nuorena olin sitä mieltä, että rutiinit ovat mielen vankila. Sittemmin olen jo ylikypsynyt. Tulevaisuus epävarma ja loppu aina lähellä, se oli jepa se. Voisi jo muuttuakin.

Linux Torvaldsin isä lopettaa Europarlamentissa ja ärisee mennessään. Rupeaa kuulemma kirjoittamaan, jonka kuulemma osaa parhaiten. Pitäisiköhän lukea Nils Torvaldsia...? Pikettyä on suositeltu. Tai ei oikeastaan, tyyppihän sanoi tyyliin että parinkymmenen sivun jälkeen tekee mieli vetää ranteet auki. Pitäisi kuulemma yhdistää voimat, joku joka osaa taloustiedettä ja joku joka osaa kirjoittaa. Molemmat sujuu kuulemma harvalla.

Ei ole niin liukasta kuin mitä jossain vaiheessa oli. Huomenna kirjastoon ja naudan tarjouslehtipihville. Löytö-ravintola, entinen Bremer. En ole todellakaan varma olenko edes käväissyt siellä tänä Löytö-aikakautena, mutta Bremerissä tuli opiskelijana hilluttua tuon tuostakin varsinkin alkuaikoina. Jopa perheenjäsenten kanssa.