Juuri kun hallitus olisi kerrankin ollut hajoamassa niin eiköhän sieltä tullut vielä joku kikka X, jolla pääministeripuolue lurpsutetaan tyytyväiseksi vaikka oma puolue hajoaisi siinä samalla. Hienosti vedetty. Persujen kannatus taisi olla alle 10%, nyt on sekoiltu oikein urakalla ja tulee ehkä kaksi persupuoluetta. Mielenkiintoinen asetelma ensi ek-vaaleihin, joiden olisi suonut tulevan jo etuajassa. No, ollaan tyytyväisiä että jotain sentään tapahtui. Hajoamisen välttymisestä johtuvasta tuhnun vaikutelmasta huolimatta taisi tapahtua aika paljonkin. En usko, että persujen hajaannus jää vain eduskuntaryhmäjuttuun. Se olisi melkoinen pettymys.

Nyt joku voisi tehdä animaation, jossa Timo Soini twerkkaa Jussi Halla-Ahon naamaa vasten koko punavihreän kuplakoplan taputtaessa tahtia ringissä ympärillä sateenkaariliput heiluen Sipilän ja Orpon lapioidessa taustalla seteleitä kottikärryihin per usual.

Uudesta Vaihdoehdosta sen verran, että eräs taivaan sinessä uljaasti kaarteleva kondoomikotka se jo on iskenyt silmänsä tähän uuteen eduskuntaryhmään josta ehkä tulee uusi puolue, hyvin kiinnostuneena tarkkaillen ja tilaisuuttaan odottaen tämä kokenut saalistaa kartoittaa tilanteen ja tekee kaikki tarvittavat valmistelevat siirrot kulisseissa, kunnes nousee karmosiininpunainen täysikuu ja juuri oikea hetki on koittanut...18478.jpg