18.07. klo ~21:30 ->

Voiko Albrandiin yleensä saada yhteyden vaivaisen yhden keskiolutlitran voimin???

Joku on örveltänyt Uhrimäellä. Linttaan tallottuja oluttölkkejä, röökinnatsoja, repaleinen muovikassi. Pyhäinhäväistykset eivät enää hätkähdytä, ehkä sentään hetkauttavat.

Oi Albrand, mitä olet nähnyt ja kokenut? Mitä saanut ja menettänyt, mitä aiheuttanut ja estänyt? Olen täynnä salaisuuksia itselleni mutta siinä ei ole mitään uutta. Olen taas järkevä runsaan viikon, syntymäpäivääni. Sen jälkeen taas muistan kuka ja mikä on Albrand.

Tähän aikaan on tällaisena harmajahkona päivänä jo melko vilpoisaa, osaisinpa useammin pukea juuri oikein. Miespalvelijaksi juutalainen golem joka erikoistunut sää - ja keliasioihin.

Projekteja: Veijaritarina 2, tämä vihko, vesiväriterapia

Käytännön hommia sopivasti eli niukalti. Ensi kerralla otan Uhrikselle päällipuseron vaikka PAAHTAISI. Nuotio olisi myös kova juttu! Toisenlaisessa maailmassa.

Aika paljon näkee kissoja "vapaalla jalalla". En osaa sitä vierastaa. Koiria ei onneksi paljon mene itsekseen. Ilveksen tappolupia lisättiin. Onkohan niistä paljon harmia? Kuullut semmoista, että kilpailevat ihmismetsästäjien kanssa saaliista. Se ainakin olisi paskin syy koskaan, mutta ehkä on muita syitä. Soppiihan tuota eppäillä.

Näin kissan kaukana tien toisella puolella ja nyt se kävi melkein vieressä moikkaamassa. En ole silti hänen kohteensa: kaverikissa löytyi näköjään mäen toiselta puolelta. Minä olin vain välietappi, en enempää. Tämäkö on kohtaloni...!

YO-kylästä kulkee Lady in Black karkeloihin. Tuuli on tyyntynyt ja linnut rauhoittuneet. Ihmiset lenkkeilevät ja liikkuvat. Minä taidan kömpiä luolaani ja teen huomenna taas asiallisia asioita.