Tämä viikonloppu tulee olemaan ekstrapitkä, koska siihen sisältyy lauantain ja sunnuntain lisäksi Loppiainen. Joskus siinä vaiheella pitää taas vähän aktivoitua, kun on tullut oltua viihteellä... tämä aamu meni lähinnä makoillessa vitamiinien ja vatsalääkkeen voimin. Tosin löysin puhelimen laturin, etten ole pimennossa maailmalta. Se voisi huolestuttaa ihmisiä. Kyllä minä vielä kaljaa juon, mutta tämä on sellaista lopettelemista. Olen huomannut merkittävän eron sen ja tiukempien aineiden välillä. Aika sokea pitäisi olla, jos ei huomaisi.... Vielä pitää hakea lohtua näteistä tytöistä ja iloisista asioista. Tosin uutistoimitus kertoo lähinnä koirankakasta. No ei sentään pelkästään.

Varhaisten eurooppalaisten geeniperimän perusteella Eurooppa oli noin 7000-8000 vuotta sitten sulatusuuni, jossa yhdistyivät Afrikasta kulkeneiden metsästäjäkeräilijöiden, Lähi-idästä saapuneiden maanviljelijöiden ja siperialaisen ”mysteerikansan” perimät.

Tähän asti on uskottu, että ihmiset vaelsivat Afrikasta muille mantereille pysyvästi vasta alle 100 000 vuotta sitten. Lähi-idässä asuneiden maanviljelijöiden perimä näyttää kuitenkin eriytyneen afrikkalaisista esi-isistä ennen eurooppalaisen ja aasialaisen perimän eriytymistä.

Esimerkiksi Luxemburgissa ja Espanjassa asuneet metsästäjäkansan jäsenet olivat todennäköisesti tummaihoisia, mutta sinisilmäisiä. Oletetusta elämäntavastaan huolimatta heitä yhdisti saksalaiseen maanviljelijänaiseen syljeneritykseen liittyvä geenimuutos, joka liitetään tavallisesti viljaperäiseen ruokavalioon.

Sinisilmäisiä neekereitä! Hyvänen aika sentään!