Mikä blogi tämä on olevinaan?

Tässä ei kerrota juttuja tai oteta kantaa; tämä ei myöskään ole päiväkirja. Tämä on näytelmä. Sitä voi lukea ja siihen pitää eläytyä, sen saa myös yrittää esittää näyttämöllä, jos ottaa minuun yhteyttä! Ja tarjoaa samalla jotain pientä roolia, että voin halutessani tehdä cameo-esiintymisen. Näytös/Osa-struktuuri on kyllä jo täysin mielivaltainen, järjetön ja hullu.

Mikä "Keski-Maa"?

Tulehan ulos sieltä tynnyristä, ystäväiseni.


Sinä mistään tietämätön, epäkunnioittava  sikahan pilkkaat professori Tolkienia! (/"Losrandir Bauglir, pyhäinhäväistys, roviolle! Aurë entuluva!"/"Haista sinä pissa, Voivalvatti on ihqpupu!!")

Tuo ei ole kysymys, mutta en! Pilkkaan Tolkienin pilkkaamista ja myös silläkin tapaa itseäni. Tolkienin maailmasta tiedän liikaakin. Pilkka kohdistuu paitsi omaan nilkkaan, myös LotR-elokuviin ja erinäiseen hömpötykseen - paljon perustuu myös niihin LotR-kuva-animaatioihin, joita ainakin takavuosina pyöri runsaasti kyberavaruudessa. "Vitsit" tosin ovat turhan absurdeja kohdistuakseen oikein mihinkään. Ei tässä mikään häpäisty.
 
Mistä nimi "Keski-Maan Vaihtoehtoista Tarustoa?"

Näin terävää kysymystä ei kukaan varmaan esittäisi oikeasti, mutta minun on kuitenkin vastattava siihen, vaikka sitten joudunkin itse esittämään myös kysymyksen. Taru Sormusten Herrastahan on muodoltaan taru; legenda joka on muovautunut ihmisten suussa, peräisin entisiltä ajoilta.  Yksi näkemys tai niiden yhdistelmä. Tämä on oikeastaan toinen taru samoista ajoista ja samasta maailmasta. Kumpi taru on lähempänä ns. tositapahtumia, ken tietää. Sellaista on historia. Ja kaunokirjallisuus. Ja näyttämötaide. Ja internet-paska.

Onko tämä muka hauskaa?

Riippuu taustatiedoistasi, mielikuvituksestasi ja huumorintajustasi. Tuskinpa kuitenkaan.

Mitä järkeä tässä kaikessa on?

Eipä paljon mitään, mutta se on hyvää terapiaa. Siis minulle, ei muille.

Kuka on Iarwain-Ben Adar?

Tom Bombadilin eräs nimi. Elrond mainitsee sen Rivendellin neuvonpidossa.

Keitä nuo kaikki muut ovat Esi-Ajalla?

No, esiajan haltiahahmoja joita teoksessa Silmarillion on kuvattuina. Nerwen on Galadriel nuorena tytönheitukkana. Sen nimen hän sai äidiltään, tarkoittaa 'miesneitoa' - ilmankos hänellä, krhm, on vakaumus. Nomen est omen.

Mikä helkutin "Borogree"? Mitä nuo -greet ovat?

Painija Triple H:lla on liike nimeltä Pedigree. Jonkun torven mielestä kyseinen herra meuhkatessaan oli kuin Boromir steroideilla. Tämän huomion jälkeen showpainin viihdytysarvo nousikin eksponentiaalisesti. Loppu on historiaa. Kyllä vain, inside-vitsejä tässä kurasonnassa on tolkuttomasti liikaa. http://www.wrestleology.com/videogames/images/wwe_dor/13.jpg

Mikä ihme Annacurutarnír on olevinaan Totuudessa Trendilaseista?

Hänen ulkoinen habituksensa ainakin on suunnilleen tämäntapainen: http://manolobrides.com/images/Lagerfeld.jpg
Jos et keksi mistä nimi tulee, niin en voi etukäteen spoilatakaan - on se sen verran räjähtävä juonenkäänne. Tosin ei minun olisi sitäkään pitänyt mainita, että se sellainen on. Mutta ehkä olinkin sarkastinen. Joo, unohtakaa.


Mistä saat nämä ideat?

Kaivan ne perseestäni. Jotkin myös jätän sinne, kuten Boromirin ja Faramirin kauan kadoksissa olleen veljen, Toramirin. Denethorin vaimo voisi tehdä esiintymisen.

Ovatko nämä tosiasiassa useinkin kysyttäjä kysymyksiä?

Eivät, mutta tämä lista luo sellaisen illuusion, uskotellen myös että joku oikeasti lukee näitä - siten olevinaan houkutellen lisää lukijoita ja käynnistäen massiivisen ilmiön. Paha kyllä rikoin sen illuusion juuri. No, ehkä jos tämän lukee, ennen kuin aloittaa seikkailemisen, näissä jutuissa on enemmän itua. As if!