Hakkasin liiterissä klapeja hellaa varten niin Fiskarsin halkaisukirves juuttui oikein kunnolla oksaiseen halkoon. Sitä sitten koitin hakata irti ja hain nurkasta toisen Fiskarsin kirveen... se oli se sama kappale jota heiluttelin joskus 17-vuotiaana länsi-Odenmaalla! Evakuoitu tänne Savoon. Huomattavasti painavampaa luokkaa kuin se jumiin mennyt halkaisukirves ja varsi kokonaan musta. Irrotin sillä pattitilanteen ja aloin pilkkoa uudella vimmalla... Voima virtasi suonissani! Ressikka täyttyi hetkessä...

Eilen piti Suomen Turusta asti tilata tänne jokin venttiilimittariliitin, kun täältä saa vaan jotain italialaisia alumiinivirityksiä ja AGAn paskaa. Ehei, pitää olla saksalainen Kayser ja täyttä messinkiä. Saapui heti seuraavana päivänä tilauksesta! Kautta Hansa-kauppiaiden perinteen!

Tähän taloon rakennettiin muuten maalämpösysteemit ja ilmalämmityshommat jo 80-luvulla. Silloin ei kukaan Suomessa tehnyt niin mutta ukki oli edelläkävijä. Vedetty suohon putket, ei mitään porakaivopelleilyä. 1980-luvun ekotalo! Repikää siitä. Ei sitä ekologisuuden perusteella valittu vaan hintatehokkuuden. Loistava veto, mestariratkaisu.