Tuttuun tyyliin alkaa tämä viikko vapaapäivällä. Tämä vakio muuttuu, sillä kesäkuussa museo on jo avoinna maanantaisinkin. Hyvin on mennyt siellä! Ei ylitsepääsemättömiä tilanteita, ei sinne päinkään, lähinnä hyviä tilanteita toisensa jälkeen. Koko ajan oppii myös uutta, sopivasti vähän kantapään kautta eikä kovin paljoa opaskirjoista ym. päntäten, vaikka vähän.sitäkin kautta ihan iloksi.

Yhtenä aamuna kyllä vähän äkäisenä menin yhteistuvasta vartiopaikalleni kun ei oltu kerrottu milloin tullaan tauottamaan, ja vielä kälätettiin päälle että kyllähän se tauottaja tietää sinut oikeaan aikaan päästää kuitenkin, milloin se sitten onkaan... JAAHAS no hyvä on pitäkää tunkkinne! Jälkeenpäin kyllä sitten jopa ylitsevuotavasti selitettiin että juu eihän sen noin olisi pitänyt mennä, yleensä etukäteen tiedossa nämä taukoajat kaikilla ja tälleen, joskus jopa neuvotellaan mikä aika sopii kullekin. Ihan kuin olisivat säikähtäneet, etteivät vaan kurjasti olisi tulleet minua kohdelleeksi ja suututtaneeksi... pikkujuttuhan tuo, lähinnä se kälätys ja inttäminen siinä tilanteessa, missä olin oikeassa oli... epäarvokasta! En sortunut samaan, mutta aika abruptisti pistin sille lopun ja läksin vaan ovia avaamaan... se taisi tehdä vaikutuksen, vaikkei niinkään ollut tarkoitus mitään mieltä osoittaa tai sinne päinkään... no oli miten oli ja loppu hyvin kaikki hyvin ja kaikki olemme hienoja ihmisiä. Varsinkin minä! Ja se yksi tauottajatyttö... tuona nimenomaisena päivänä oli yksi pöhkö mies tauottajana, eihän se osannut! Siitä se pikku sekamelska...

Olipa hirmuista lätinää tuosta nyt, kun piti puhua alkavasta viikosta! Uudenlaisen avaimen haen kohta A-talosta, kun taloyhtiö kerran haluaa sellaiseen satsata jokaista asukasta varten. Kävin jo kaupoilla ja söin vapaan aamupäivän aterian. Illaksi teen herkullista kanapataa jota voin syödä El Hombrea katsellessa ja viedä myös maistuvaksi duunievääksi. Vain 2 työpäivää tulossa, sitten alkaa taas pitkähkökin vapaa. Sloopy-boxia voisi ulkoiluttaa jos on hyvä keli, Albrandin blogista löytyvän Glenlossien voisi huitaista Whiskey barissa, pyöräretken voisi tehdä jonnekin, ja mitäs kaikkea vielä. Eiköhän se sitten vielä visiot tarkennu, ja hämärry, kun sen aika on. Tärkeitä pikku askareita pois alta ensin. Asiat rullaa.