Tämä kuuluisi oikeastaan Albrandin repertuaariin mutta menköön tällä kertaa tänne kun aiheessa on niin monta tasoa, että se ulottuu minne vaan... ja kun ei kukaan jaksa enää lukea Albrandin blogia. Ja onhan nyt jo se kuuluisa viikonloppukin, ja Turussa on taas Elokuvapäivä.

mnnerik.jpg

Sanonpahan vaan, että vihdoinkin on keksitty jotain, joka saattaa hyvinkin päihittää jopa Spede Kekkosen. Kuka tästä on vastuussa? Odotamme sydän pamppaillen päivämäärää 16.9. Silloin Frederik Mannerheim nimittäin tarttuu vallan kahvaan ja pelastaa meidät omasta ikeestämme. Valitettavasti emme tule näkemään täyspitkää koko illan Frederik Mannerheim-elokuvaa, koska videomaistiaisistakin päätellen TP Suom. Marsk. Musiikkineuvos FM:llä on aina jotain tähdellisempää tekemistä kuin filmata.

http://www.youtube.com/watch?v=upaIKjqAZcM

Miten tämä oikein pitäisi ottaa?

http://www.youtube.com/watch?v=qTbt9x_K3-U

Paras ottaa tämä mahtavuuden huipentumana. Tsingiskaani, Sheikki Ali Hassan, Rasputin, Idi Amin, Putin(Yön sudet) ja nyt Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Mannerheim. Hyvää lauantaita!

PS. Älkää uskoko valheelliseen propagandaan, jota levittävät bolsevikit, Danny, Tapani Kansa, Panu Rajala, ay-liike ja talonpoikaisagitaattorit. Vihollinen on ovela, mutta me olemme viisaampia.