Huomasitteko, miten Väyrynen äsken YLEn presidenttivaalilähetyksessä oli hyvin tyytyväinen 6% kannatukseensa eikä harmitellut tappiota laisinkaan? Vaikutti jopa aidolta, vaikka olisihan myös se 2. kierroksen kaksintaistelu arvatenkin periaatteessa kelvannut.

Paavolle sopii kuitenkin oikein hyvin, että Niinistö pysyy presidenttinä. Pari vuotta sitten kannatti avoimesti Niinistöä ja tosiasiassa on koko ajan enemmän tai vähemmän niin tehnyt, halusipahan vaan olla menossa mukana ja kansalle esillä tässä suositussa ohjelmanumerossa,  ja ennen kaikkea jatkuvasti tehdä ennakoivaa, johdonmukaista, rakentavaa esimyyräntyötä. 

Paavo Väyrysen perustama kansalaispuolue perusti Kaakkois-Suomen osaston

23.01.2018

Kansalaispuolueella on nyt osasto myös Kaakkois-Suomessa.

Puolueen kahdeksas osasto perustettiin sunnuntaina 21.1. Savonlinnassa ennen Paavo Väyrysen vaalitilaisuutta.

Kaikenlaista sitä huolettomassa hiljaisuudessa tapahtuu. Ja tämä seuraavahan tiedettiin jo etukäteen, mutta silti se on pintaa syvällisempi väläytys:

"– Mutta kyllä minä keväällä tulen ilahduttamaan Suomen kansaa sillä, että palaan eduskuntaan ja aloitetaan valmistelut seuraaviin eduskuntavaaleihin, Väyrynen naurahti."

Muistakaa näitä sanoja! Ja kaivelkaa blogeistani aikaisempia viittauksia isoon kuvaan, mitä tulee Väyrysen pirullisiin juoniin ja hänen sisäisiin visioihinsa  https://losrandir.vuodatus.net/lue/2016/02/paavo-vaan   https://losrandir.vuodatus.net/lue/2011/09/on-vayrysen-aika et cetera et cetera ad infinitum!

cthulhu.jpg

Kyllä niitä johtolankoja on, paljastus jääköön puolihämäräksi jotta tekin itse oivaltamalla sisäistätte asian valtaisat mittasuhteet paremmin...