Tiedoksi flylle ja muille, että lienee enää yksi keino saada numero kokemaan elämä merkittäväksi ja kaikkea sellaista scheissea. Hänestä on tehtävä ammattisotilas! Vapaaehtoisena Ukrainaan, Syyriaan tai johonkin muuhun mukavaan paikkaan... siinä sitä oppii arvostamaan jokaista minuuttia ja esim. ystävyyttä ja kaikkea semmoista aivan eri lailla! Lisäksi sotiminen on tietysti helkutin hauskaa, kun pääsee paskamahoja nirhaamaan ja saa siitä vielä usein(tai joskus) kiitosta.

Mitä eroa on muuten ammattisotilaalla ja vapaaehtoisella? Tai siis eikös ammattisotilas aina ole vapaaehtoinen. Se tekee sitä työkseen eikä sinänsä velvollisuuttaan... mutta onko vapaaehtoinen aina ammattisotilas? Kumpiako tuli Ruotsista Suomen puolelle talvisodassa? Suomessahan ollaan asevelvollisia, mutta jos meillä ei ole sota juuri päällä niin saa sillä aikaa käydä muualla vapaaehtoisena käsittääkseni. Kunhan ei Suomea vastaan sodi, sitä vastaan luulisi ainakin olevan joku säädös. Niin, ja silloinhan tosiaan myös Suomella olisikin jo tilanne päällä, aivan.

numero, #andtarmenin ammattisotilas! Pitäähän meillä sellainenkin olla! Sitten, kun Suomi joutuu sotatilaan, niin numero voikin kokemustensa karaisemana ja korkea-arvoisena palata johtamaan puolustustamme. Ties vaikka tuo uudet sotatoverinsa ties mistä mukanaan meidän rintamalle riehumaan. Voimme sitten lähettää hänelle villasukkia, suolalihaa ja mitä nyt keksittekään... kaiken lisäksi tämän idean alkulähde oli: numero itse