Windows Seiskan tuki loppui - minua painostetaan sijoittamaan kulutukseen ja uuteen tietokoneeseen, koska Win7:n tuki loppui juuri. Minua uhataan tietoturvan haavoittuvuudella. Hommasin aikoinani tahallani nimenomaan Win7-koneen enkä Win10-konetta, koska siihen aikaan tuli monelta taholta tietoa, että Win10 toimii ihan paskasti. En aio ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin. Oikea guru käyttäisi tietysti vaikka Ubuntua tai jotain vielä edgympää*.

Tablettilaattaani ei muuten aikoihin ole saanut asennettua mitään, koska Google Play-sovellus sammuu heti. En ole sillekään asialle viitsinyt laittaa tikkua ristiin enkä hauistani lotkauttaa. Mulkaisen mokomaa kuin halpaa makkaraa ja jatkan päivästä toiseen keplotellen syöksylaskijan lailla. Tekniikan on palveltava minua, ei toisin päin.

Minulla oli jo kauan sitten tunnuslukusovellus nettipankkiin, mutta vaihdoin pankkia ja samalla otin takaisin käyttöön tunnuslukukortit. Kohta ne eivät varmasti ole enää käytössä lainkaan. Siinä vaiheessa vaihdan jälleen pankkia ja otan sen helkkarin sovelluksen käyttöön, koska on pakko. Pankkihistoriani: Aktia, lapsesta saakka -> Liedon säästöpankki, en muista miksi vaihdoin turkulaistuessani > Nordea, koska Yo-kylän pesula toimikin vain Nordean kortilla > Liedon säästöpankki, koska Nordea oli jo kauan alkanut vaikuttaa niin vittumaiselta toimijalta eikä pesulatekijää enää ollut. (Seuraavaksi -> Osuuspankki.) Ei kai niitä muita ole ollut...

*Tällaisia nuorisotermejä pitääkin käyttää ironisesti väärin, mikäli käyttää laisinkaan.