dental-extraction-forceps.jpg

On aika keskittää valtaa. Selkeämpää, johdonmukaisempaa ja dynaamisempaa on, jos valtionpäämiesten valtaoikeuksia korotetaan mutta samalla korostetaan kansanedustajien ja ennen kaikkea suoran demokratian merkitystä. On muodostunut uusi mädäntynyt aatelisto, eliitti, josta kansa on täysin vieraantunut eivätkä ihmiset enää koe vaikuttavansa omiin asioihinsa. On madallettava kynnyksiä kannustettava kansalistoimintaan, vähennettävä vallan portaita ja siten tuotava kuningas lähemmäksi alamaisiaan. Tällöin on luontevaa lisätä myös hänen vaikutusvaltaansa. Virkamieskoneiston, vuorineuvosten, kauppakamareiden ja ennen kaikkea suurkorporaatioiden ja suhteettomien talousvaikuttajien aika on ohi. Suuretkin linjat on piirrettävä siten, kuten ihmiset tuntevat omaseen.

Tarvitsemme eräänlaista maltillista keskittämistä muuallakin, lähes kaikilla osa-alueilla. Väestönkasvun ja teknologian kehittymisen ja informaatiotulvan myötä on valtava tarve yksinkertaistaa. Tämä saadaan aikaan karsimalla, mutta ei tarpeellisista palveluista vaan tarpeettomista. Ideologian merkitys tässä on valtaisa. Meidän on muutettava ajattelumalliamme. Kapitalismi on tiensä päässä ja markkinatalouden säännöstys on vienyt meidät jo pitkälle vääjäämättömässä luisussa kohti romahdusta. Maatalouskin on ymmällään.

hqdefault.jpg

Kulttuurin lisäksi on uudistettava valta-asetelmia. Etelä-Europpa on kriisissä, joka sen kuuluisi ratkaista itse. Miksei se tee sitä? Yhdysvaltojen hegemonia on jo kestämätön. Miksi sille antavat vastusta vain Kiina, Lähi-itä, pohjois-Korea ja Venäjä? Euroopan on muistettava, mitä se on. Lapsemme ovat riistäytyneet käsistä. Maallistuneessa euroopassa eivät uskonnon anna määrätä elämäänsä juuri muut kuin muslimit. Tämä on hyvä. Edustamme kuitenkin ns. länsimaisia arvoja, jos nyt sitten jonkunmoisilla variaatioilla eri kolkissa. Ne ansaitsevat joka tapauksessa arvonpalautuksen. Lakatkaa hurmaantumasta eksotiikasta kuin 1800-luvun orientalistit! Ette nimittäin ole sen kummempia, vaikka olevinaan olette avaria maailmankansalaisia. Ei, te suhtaudutte heihin kuin näyttelyeläimiin tehdäksenne vaikutuksen ystäviinne tai ainakin antaaksenne sivistyneen, valistuneen ja kaikin puolin sympaattisen kuvan itsestänne. Jos katsoisitte heitä kuin ketä tahansa naapuria ilman ihmetystä, ette ehkä näkisi paljonkaan viehättävää.

Liittoutukaamme heidän kanssaan, joidenka kanssa pystymme luonnollisimmin rakentavaa yhteistyötä tekemään ja tehkäämme kestäviä asioita, joista on hyötyä tulevillekin sukupolville. Katsokaamme ennemmin lähelle kuin kauas. Lujittakaa liittoja ja tehkää voimakkaita asioita älkääkä jättäkö asioita puolitiehen. Sanoista tekoihin, kykyä on olemassa kun se aktivoidaan.

Meillä pohjoisessakin on liittouduttava, sillä talvi on tulossa. Suomen ei tule vetäytyä kuoreensa, vaan saatava aikaan yhteisvalutta ja yhteinen puolustus Pohjolassa, johon kuuluvat ainakin Ruotsi, Norja, Suomi, Tanska, Islanti, Grönlanti, Fär-saaret, Orkney, Skotlanti ja Eesti noin alkajaisiksi. Oolanti, Gotlanti ja miksei myös Öölanti ja Bornholmi on militarisoitava ja linnoitettava. Kaliningrad on uhkavaatimuksin tehtävä Jomsviking-päämajaksi. Meille on tärkeää pohjoinen ulottuvuus ja Jäämeren resurssit - on ensisijaista saada Petsamo takaisin ja yhteys Jäämerelle. Mehän kaikki tiedämme, että pohjoismaiset arvomme ja kansojemme tarmot ansaitsevat kaiken ihailun ja etevyytemme tulevat myös muut taas kerran kohta näkemään. Yleistä asevelvollisuutta ei enää tarvita, mutta kuulumme yhdessä Natoon - valtamme siellä nousee - ja sotilaat sekä upseerit tulevat olemaan näkyvämpi sekä näkyvästi hyödyllinen osa jokapäiväistä siviiliyhteiskuntaa.

hullulossie.jpg      Kestävää kehitystä, joka pelastaa maailman ja ratkaisee myös pakolaiskriisin

Tämän maailman ruhtinaan, jonka nimi on Evropa, on lopettava vässyköintinsä mutta samalla tunnustettava tämän maailmanajan tosiasiat. Nämä eivät suinkaan sulje toisiaan pois, vaan tukevat toisiaan. Loppukädessä kaikki lähtee sen ytimestä. Britti-Imperiumin on palautettava loistonsa pala palalta tekemällä kunnioittavaa ja läheistä yhteistyötä saksalaisten kanssa. Muuta tietä ei ole. Olkoon se sitten Germaaninen Valtakunta tai jotain muuta. On saatava alusmaita ja otettava niiden resurssit käyttöön. Pakolaisten työllistymisongelmat ratkaistaan näin. Olkoot Euroopan kansalaisia, mutta pidennetyllä komennusmatkalla. Ranska ja Hollanti ja muut kynnelle kykenevät kunnostautukoot myös tässä uudelleenkolonisaatiossa, joka tällä kertaa toteutetaan kaukaisemmalla katsannolla ja väestönhillintää sekä polttoaineiden vähäisemmän tarpeen tekniikan kehittämistä ja käyttöönottoa korostaen. Yksi perusajatus on, että kun käytämme vähemmän turhaan rihkamaan, pelkällä lihasvoimalla ja kehittyneellä työkalulla saa yllättävän paljon aikaan, syödäkseen ja elääkseen omiin ja vähän muidenkin tarpeisiin.

paavopres.jpg

Paavo Väyrynen on kauhistuttavan nekromanttisen vaistonsa avulla nähnyt tämän kaiken ennalta ja tähän asti vain harhauttanut kärsivällisesti plebeijejä, viimeisimpänä vaiheenaan Keskustan tuhoamisen sisältä. Väyrysen metodin ja doktriinin avulla selviydymme! Pian hän kaappaa vallan, suurvisiirinään kukapa muukaan kuin vuoden suomenruotsalainen ja tämän hetken 3. suosituin ehdokas pääministeriksi, nykyistä pääministeriä tutkitusti vetovoimaisempi - Kansalaispuolueen Li Andersson. Hänenhän ei ikimaailmassa luulisi lähtevän tällaiseen mukaan, mutta sekin on vain hämäystä, kaikki on ollut vain huolellista esityötä sille, kun Li ennen pitkää syväläisissä riiteissä aivopestään Laura Huhtasaaren aate- ja arvosiskoksi. Kysykää vaikka Jouko Piholta.

3803071-759x500.jpg 6d6377b808d048ecb5299bfb166ea999.jpg

Ja mehän kysyimme 10.11. Klo n. Yhdeksän illalla:

Masturbaani wrote:
Politiikkaa! Johdattaako P. Väyrynen meidät kaikki uuteen loistoon ja kunniaan avullasi? Tai vaihtoehtoisesti, johdatatko sinä P. Väyrysen avulla?

Jouko Piho: Toivotaan näin. Miten päin vain.