Tänään saattavat taas tuholaistorjujat vierailla. Viime käyntinsä taisi olla jo aika onnistunut; jauhot tuntuvat tepsineen. Ehkä vaan käyvät katsomassa, että kaikki on OK ja kääntyvät pois. Viimeksi puhuivat jotain että vanhoja patjoja viedään pois, tai en muista tarkalleen mitä sössöttivät. Veisivät tosiaan nuo vanhat paskat tuolta nurkista pois samalla, silloin oiiiighsin mä niääänngh oooonnnghhhellinen, kuten Pekka Tammilehto-vainaa sanoisi. Sitten ei ole kyllä mitään vierasvuoteita viriteltäväksi mutta eipä noita vieraita ole paljon käynytkään... kaipa sitä IKEAsta voisi silti jonkun rotjon hommata kunhan sinne eksyn. Samalla jokin pieni matto sieltä ja tietysti muuta krääsää.

Taidan viedä joitain vaatekappaleita UFFin keräyslaatikkoon tänään. Vaatetta on kertynyt liikaa vuosien varrella vaikken juuri koskaan itse mitään vaatteita ostele.

Tärkeä uutinen on kuitenkin, että olemme viimeinkin saaneet Turun ja Tampereen välisen tunnelin kaivettua! Tahtoo sanoa, että hamachin ja tunnglen tilalle on pitkien etsintöjen jälkeen ja loputtomien kokeilujen kautta löydetty uusi toimiva ja pätevä pelilinja. Lisäksi sillä voi siirtää tiedostoja ja vaikka etähallita - mutta siihen viimeiseen älkäämme ryhtykö. Game on!

Vähemmän tärkeistä eli vaivaisista valtakunnallisista uutisista luin tuossa, että mielenterveyspotilaita on kutsuttu eduskuntataloon. Montakohan huisia tsoukkia tuosta saisi veisteltyä...? "Me kun luultiin että meiän talo on hullujenhuone!" jne. Sitten huomasin, että sinne heidät kutsui kukapa muukaan kuin meidän Lissukka! Hyvä, Lissu! Niin sitä pitää! Hulluus tiivistyy.

Älkäätten tyystin unohtako vilkaista alkemisti Albrandin tuoreinta, huisin jännittävää dilemmaa: Albrand ja kellotaulujen arvoitus.