chickenbull2.jpgchickenbull.jpg

Ovat nimittäin keksineet broileri-nauta -jauhelihan. Ei oikein herätä tunteita taikka älyllistä reaktiota mihinkään suuntaan. Oli tarjouksessa, joten ostin.

Tuli oltua koulutustilaisuudessa, kun lähetettiin tuuraamaan. Omarahoitus, kulttuurilautakunta... kauppatiedejuttuja. Rahaa, rahaa, rahaa. Pitää tuotteistaa kaikki ja itsensä, pitää ajatella kulutusnäkökulmasta, eli juuri sitä mitä kenenkään ei oikeasti pitäisi tehdä mutta maailma on tällainen. Sieluni revittiin riekaleiksi kun piti kuunnella sellaista ja merkintöni kertovat siitä selvästi. Jopa sana lisäarvo mainittiin siellä! Onneksi olen liian parkkiintunut aivopestäväksi. Harva selvästi on. Ehkä voimme kaivaa sieltä hyvät ja hyödylliset puolet(kuinka imeä rahoitusta paskiaisilta ja muuta sellaista) ja paeta niitä muita elämämme loppuun asti. Jaksan vielä toivoa, että voimme jopa tehdä jonkinlaista vastarintaa. Huhhuh.

Tuli oltua myös sen jälkeen kirjallisuusiltamassa, kun Alma Söderhjelmistä on julkaistu niin romaani kuin tieteellinenkin julkaisu. Maailma on hullu nykyään mutta oli se sitä myös sata ja risat vuotta sitten, onko se joskus normaali tai jotenkin ymmärrettävä ollutkaan, ehkä joku 1970-1990-luku oli osittain jotain siihen suuntaan. Ehkä jaksan tätä ajatustani jossain vaiheessa jotenkin perustella ja järkeilläkin, ehkä päivitän parin tunnin päästä tai joskus.