Viime perjantain täysikuu pienenee ja maailma asettuu raiteilleen. Minut herätti pehmeä-ääninen neito... joka kiltisti ja lempeästi vaati saada tietää miksen ole saapunut ajallani hänen apuvälinekeskukseensa! Jonkun muistutuspaperin olisi pitänyt vielä saapua kyllä, tämä kaikki sovittiin jo kesäkuussa. Samapa tuo, uusi aika ensi maanantaiksi.

Perhana, tänään olisi ollut The Social Web-kurssi. Eipä ehdi sinne. Öh, ensi maanantaina taas. Ei ole todellista, kaksi asiaa koko kalenterissa ja ne törmäävät. Saanpahan soittaa uudestaan neiti-ihmiselle...

"Numero varattu." Mitä, onko siis numero jo löytänyt tyttöystävän? Mistähän puhelimeni sen tietää. Elämme varsinaista satosyksyä. Kekriin mennessä kaikilla on vaimoja ja lapsia. Lapsia avioliittojen ulkopuolella ja useine vaimoineen kävelevät avoimesti kadulla häpeilemättä.

Viime viikkojen extravaganssien johdosta viime yö oli vielä liskoinen! Turussa oli kirjastolaivan avajaiset ja sinne tuli mentyä tutkimaan tarjontaa. Joku ikivanha matruusi muisteli menneitä aikoja. Tästä vielä rauhaisasta tunnelmasta unihypättiin taas johonkin. Sieltä edettiin rajuun ug-rokkibaariin, jossa myös oli levyjä ja kirjallisuutta myynnissä ja jossa pyöri tuttuja naamoja. Sitten meno muuttui rajummaksi ja heräsin rokkibaarista seuraavana aamuna. Siellä oli uutisten mukaan tehty veritekoja, Adolf Hitlerin poikaa oli kidutettu ja ihan ns. sairaita juttuja. Oli siltä ainakin molemmat jalat vedetty irti veren suihkutessa, autot kai veti ne molemmista suunnista irti. Sitten se kitui vielä hetken ja jotain ilkeätä. Joukkomurhaa ja verijuhlat. Ulkona pihalla oli jotain huumehörhöjä jotka tuli pyytämään n. kymmentä erilaista huumetta. Ensin olivat iloisia ja sitten suuttuivat. Siellä oli kuitenkin vielä jotain selväjärkisiä ja hyväntahtoisia selvinnyt. Pakenin paikalta, jostain syystä avointa aukeaa isoa katua pitkin jolla tuli vastaan joku bodarin näköinen hullu tyyppi. Oli vähän sellaista, ettei pystynyt tekemään nopeasti mitään, kaikki meni tahmaisesti. Tyyppi kysyi huolettomasti "Hei mies! Haluatko tulisuudelman?" tjsp. Ynisin jotain ja sanoin vielä "jatka vaan" koska ajattelin että tuo on menossa sinne rokkibaariin. Samassa se täyttikin vihaisena koko näkökentän ja sanoi "Hei mies! Haluatko tulisuudelman!!" ja kävi kimppuun. My exit cue: aika herätä saman tien. Siinä oli osa siitä... ei olisi pitänyt sanoa jatka vaan!

Tänään syön humanistien ruokalan rusthollarinmittaa ja tutkin tilannettani. Pumppaan Oivan renkaat täyteen. Varsinais-Suomen apuvälineneiti ei vastaa, hän saisi puhaltaa viimeiset liskot pois vintiltä ja lepakot tapulista. Ylihuomenna keskiviikkona on Yrittäjän päivä. Mitähän silloin koettaisimme? Lanko on yrittäjä. Häntä pitäisi oikeastaan muistaa ainakin tekstiviestillä. On tosiaan ihan oikea lanko jo nykyään. Juon matea. Nyt vastasi neiti apuväline, hommat hoituu

Loppukevennys:
LHV-Pankki myöntää 1000-6000 euron kulutusluottoja 12-36kk maksuajalla ja 9,9% kiinteällä korolla ilman takaajia tai vakuuksia. Kaipaako keittiösi ehostusta tai kotisi uutta ilmettä? Väsyttääkö keskitalven räntäsade ja pimeys? LHV-luotto on ratkaisusi remontointiin, sisustukseen, lomamatkaan tai arjen yllättäviin kuluihin. Jos kaipaat oikein kunnon rellestysputkea ja känniunohdusta, jonka päätteeksi herät tuntemattomasta maailmankolkasta luottotietosi ja kansainväliset ihmisoikeutesi menettäneenä, sopii lainamme myös Sinun tarkoitukseesi, oi pyhä villi lapsi.  LHV! Laillistetut Huijarit Varastavat.

Annamme melkein 3000 euroa heti tilillesi - Hae nopeasti. Ostosraha tarjoaa Sinulle 400-2500? lainaa 2-24 kuukaudeksi ilman vakuuksia. Voit käyttää rahat esim. matkustukseen, elämiseen tai vaikka autonkorjaukseen!
Lue lisää Ostosrahasta ja hae lainaa tästä: puliveivarit@velkavankeus.fi