Kurt Vonnegut: Cat's Cradle

Edgar Allan Poe: The stories of Edgar Allan Poe

Veikko Huovinen: Joe-setä


Piti myös lainata joku uutuushyllystä nimeltä KIRVES ja joka kertoi jostain suomalaisesta joukkomurhaajasta sodassa ja sota-aikaan, mutta tuli tieto että ei kelpaa! Joku on perkele ehtinyt tehdä varauksen, joten en saa lainata kirjaa joka oli hyllyssä, koska joku nutipää on ehtinyt tehdä varauksen netissä!! EI SAATANA! Eivät ole kirjastot kuin ennen vanhaan! Virkailijakin vaan tarjosi minulle että haluanko myös tehdä varauksen. Kirjasta, joka on KÄDESSÄNI!!! No en vittu halua!

PS. Tuossa tilanteessa en ollut ollenkaan vihainen vaan hyvin ymmärtäväinen ja joviaali. Vasta näin jälkeenpäin heräsi näennäinen raivoni, kun kirjoittaessa kunnolla tajusin koko tilanteen nurinkurisuuden... tai kai minä jo silloin sen tajusin, mutta silloin vain pidin sitä huvittavana... ja kyllä minä oikeastaan nytkin pidän sitä huvittavana enkä mitenkään karmeana, mutta piti vähän venyttää!

PPS. Oikeastihan oli kyse lähinnä siitä etteivät virkailijat olleet ehtineet vielä repiä kirjaa pois hyllystä. Sellaista se on näin hallituksen säästöaikoina. Ei ne ehdi, kun ovat ylikuormitettuja ja mitä kaikkea. Mitä mieltä Li olisi tästä kirjastojen(kin) tarkasti suunnitellusta rappiotilasta?

angryli.jpg

No tätä mieltä! "THE GLOVES ARE OFF MOTHERFUCKER!!!"

-Lossie