Suomen Turun Kuulaakson Hobohemian kirjeenvaihtaja tiedottaa asioita. On viikon ensimmäinen, mutta kuukauden viimeinen päivä. Minun pitää muuten keksiä tuolle hobohemia-käsitteelle suomennos ja ruotsinnos. Kuulaakso taas viittaa läheiseen Kuuvuoreen, jonka alla asun, toisin sanoen olen Kuulaaksossa aivan loogillisesti. Mutta niin! Tällä viikolla on kirjailijailta vanhalla raatihuoneella, yhdistykseni hallituksen kahvilakokous, toinen -virolainen!- kirjaillijailta toisessa kahvilassa ja metsässäkin aion piipahtaa. Nämä kaikki ovat ilmaisia huveja. En tiedä miksi, sillä ne ovat paljon antoisampia kuin maksulliset huvit. Ehkä lisään tähän vielä jotain mutta nyt aion välissä kuunnella Eivørin singlen ja asioida sähköisesti hieman.

Palasinkin samantien(vai saman tien?) koska Eivørin videolla on Seitsemännen Sinetin ainekset sopassa ja sellainen tulee aina mainita erikseen. Musiikki oli tällä kertaa vähän tuollaista heppoisempaa. Kyllä sitä heppoisuuttakin maailmaan mahtuu. Mutta vielä englanniksi, eukko tavoittelee maailmanmarkkinoita! Sittemmin kuuntelin tässä Johnny Thundersia ja the Stoogesia etten ihan ole pehminnyt

Viime Docventures käsitteli ruokaa. Ei siinä oikein mitään uutta purtavaa ollut, mutta ihan kelpo asiaa ja keskustelua toki. Monimuotoisuutta, ei mitään mielipuolisuutta, eikä mitään ehdottomuuksia, sanoisin teille itse aiheen tiimoilta, oi ihmiset... ja monenhan olisi hyvä maltillisesti keventää, monipuolistaa ja tehdä jopa eettisiä valintoja... mikä tosin on monimutkainen juttu ja monet näennäisen eettisistäkin valinnoista voi ronskisti kyseenalaistaa, joten ehkä minun sittenkin vähän turha tästä viimeisestä jauhaa, sitä moni muukin jo valmiiksi tekee. Ja mitä pieni yksilö voi, miksi tuotanto on päästetty niin vieraaksi ja saanut absurdit mittasuhteet, ja... Cut! Seuraava Doc käsittelee taidetta. Sitä kelpaa odotella.

Kirjalista päivitetty