seal.jpg              

Olen lunastanut agar.io:ssa suuren tavoitteeni, Hylkeen Sinetin. Nimeni ei enää ole Lötkö Venus vaan Seal ofApproval. Näin sitä profiloidutaan virtuaalimaailmassa. Enää ei ole saavutettavaa. Ehkä hyvä niin.

Numeron kanssa pelaamme nykyään taas Wesnothia perusasetuksilla. Välissä urheilimme heittämällä tikkaa anarkistien poukkoillessa kantaaottavasti(?) tulilinjalla emmekä osanneet darts-sääntöjä. Numero tosin tiesi ainakin että häränsilmään EI suinkaan pidä osua. Seuraavaksi kokeilemme biljardia ja käsityöläisolutta, joskus, jossakin. Somewhere not here. Osaan kasipallon säännöt! Ainakin jonkunlaisen variaation... ehkä jopa ysipallon, se on yksinkertainen.

Tällä viikolla pääsemme vihdoinkin virittämään verkkoa, niin että kanalinnut saavat ulkoilutilaa. Miten tällaista askaretta voi lykätä viikko- ja kuukausitolkulla? Milloin on muuta hommaa, milloin on liian kuuma. No, sellaista se on kun asiat kertyvät. Eihän se MINUSTA kiinni olisi... mutta mitäpä virkaa minulla onkaan?

Palaan Rutkuun perjantaina Savon linjan tarjouslähdöllä. Siellä minua odottaa mystinen Dave Lindholm ja kohtaamme jo lauantai-iltana. Pitää toimittaa hänelle vähän 80%... tai sitten juon sen itse. En raakana. Erääseen myöhään auki olevaan pitseriaan on myös kertynyt euron verran bonusta. Nerokas suunnitelmani on tilata etukäteen netistä oriental-pizza ajoitettuna kello yksi yöllä paikkeille ja sitten noutaa se sieltä kotimatkalle evääksi... saa nähdä, kuinka onnistuu! Eiköhän tuo, kunhan ei ala sitä pirtua kiskomaan jo alkuillasta... näin sen pizza-onlinen ainakin pitäisi toimia. Metkaa!

Ensi viikolla tutkimme, miltä normiarki taas näyttää. Sitäkin on jo kaavailtu ja ennakoitu. Arkista möllötystä tämä nytkin on, mutta ei sitä tavanomaisinta vaan tämmöistä variaatiota suvun parissa.

country_club_fest_3_banneri_web.jpg

Kuvituksessa Dave parin 80% huikan jälkeen. Hän luulee pyykkilautaa kitaraksi.