Kas niin, kaikenlaista on hoidettu sen verran, että pystyn hyvällä omatunnolla heittäytymään juoppouden syövereihin. Katsokaa vaikka tätä saavutusta:

"Sinut on nimetty yhdeksi sivun Esa Tiki Tikkanen parhaista faneista. Hanki oma merkkisi nyt.

Näyttämällä Paras fani -merkkisi julkisesti erotut sivulle Esa Tiki Tikkanen ja myös muille. Ihmiset näkevät merkin esimerkiksi silloin, kun kommentoit sivun Esa Tiki Tikkanen julkaisuja. Merkki ei näy, kun kommentoit muiden sivujen julkaisuja.

Olet paras fani! Säilytät parhaan fanin tilan olemalla jatkossakin vuorovaikutuksessa Tikin kanssa."

ÅLF:n kokouksessa olin mukana ehkä keskimääräistä eloisammin osallistuen, mutta ÅGV:en kokous lykkääntyi ikävä kyllä perjantailta maanantaille. Saa nähdä, olenko vielä silloin edes mitenkään toipunut tästä tulevasta etyylimyrskystä. Olen käynyt kuntokentällä ja laboratoriossa ja Heikki Kännön kirjatilaisuudessa(Sömnö). Näpertelin puisen kahvan paistinpannulleni, ettei aina tarvitse taitella patalappujen kanssa kun rautakahva kuumenee. Maaliskuun vuokrakin on jo maksettu.

Kävin yliopistolla kirjallisuustieteen laitoksella ja selailin wanhoja auerbacheja sun muita. LIIKUTUIN SUURESTI. Moikkasin tuttuja.

Kirjaston edessä oli kolme lasta kyltteineen joissa luki jotain ilmastosta. Hyvä, nuorena kannattaa aloittaa. Huutoja kuului: Ottakaa vastuu! Näistä tulee vielä kovia miekkarihirmuja. Eiköhän siellä jo mellakkapoliisi ole kyynelkaasun kanssa, voimia nuorisolle!

||||||-|

Ajattelin tässä myös pitää suuren PUHEEN. Nyt kun söin lounasta ja tässä rauhallisena istuskelen niin ei yhtäkkiä enää tunnukaan siltä. Haluan vaan käydä kuntokentällä vetäisemässä vielä viimeiset viritykset ennen kuin otollisesti sen päälle nautin jääkaappikylmää olutta hurmoksellisesti ja annan iltapäivän edetä. Katsotaan nyt.