Uunissa paahtamastani porsaan lapapalasta säilytettyä rasvaa, ihraa ja lihalientä, hävyttömän alaluokkaista lauantaimakkaraa kuutioituna, vähän jauhoja sakeuttamaan ja rusottamaan ja ehkä jopa suurustamaan, merisuolatussa vedessä keitettyjä perunoita, sipulia, mustapippuria, sinappia, sekaisin vaan ja silleen, ehkä lihaliemikuutio tai sitten ei, yms. rukiista reikäleipää, hernehiä...

Noin muuten tänään olen käynyt kuntosalilla, saunonut, poiminut orakkaita, kokenut loukkua ja askaroinut omiani

Viikollakin tein vaikka mitä mutta kuka niitä enää muistelee?

Kaija Koon ahteri kasvaa vuosi vuodelta. Minkä hinnan hän on siitä maksanut? Kuusi Kaijan klassikkobiisiä saa kyytiä, kun Juha, Sanni, Jenni, Toni, Jari ja Jare tekevät niistä uudet ja omanlaisensa versiot.

Murtuneita värejä maastossa. Huurretta, kuuraa aamuisin. Talvi on jo ovella. Ei haittaa.