Se on taas pitkän tauon jälkeen populaari lauantai! Urheilutoimitus on herännyt!

Eilen Mats Hummels (suom. Humalainen Mats) aikaansai että hirmuinen Nationalmannschaft loppujen lopuksi vei kuin veikin suvereenilla, teutoonisen mekaanisella dominoinnillaan hyvin ansaitun voiton maineikkaasta Le Bleusta. Hummels teki ottelun ainoan maalin ja myös puolusti hyvin. Ottelu oli tavallaan aika tylsä koska Mats iski jo 13. minuutilla ja sitten Saksa taattuun tyyliin kontrolloi suhteellisen hillitysti peliä ilman että Ranska pystyi asetelmaa horjuttamaan, olkoonkin että sille nyt muutama aika hyväkin paikka siunaantui kaikenlaisista vähän hätäisistä ja sekavista sissihyökkäyksistä, joissa nyt kuitenkaan ei ollut suunnitelmallisen strategisen osaamisen häivääkään.


MATS-HUMMELS-normal.jpg

Mats Hummels kuuntelee Nokia Lumiastaan Baby it's you-biisiä Smith-yhtyeen esittämänä tuhannen tuiterissa. Siis Hummels on kännissä, ei Smith. Vaiko sittenkin molemmat? Näyttääpä vielä sormillaan fuck you:ta selfietä ottaessaan! Peijakas!


Deutsche Reich menee siis välieriin ja La Resistance ei. Siinäpä se. Palataan penkkiurheilumaailmaan taas sitten finaalin merkeissä. Tai sitten ei palata. En ota vastuuta. En omaa poliittista selkärankaa, kannatan vain puhelinlankaa, sanoi pylväs.