Aika flunssainen olo. Pitäisi malttaa pysyä loitommalla tartuntaa levittävistä vaikkakin hyvää tarkoittavista, urheista ja Uutisvuodossakin vierailevista nuorisopoliitikoista. Runopäivät menivät aika mukavasti mutta olisi parissa kohtaa pitänyt seurustella enemmän. Joskus taas kyllä ihmiset vaikuttavat olevan jo niin varattuja ja vauhdissa seurapiireissään, ettei se kävisi päinsä. Muutaman kerran olisi silti voinut hanakammin tehdä itseänsä tykö. Hyvä silti näinkin.

Ylihuomenna menen 5€ junalla Kirkkonummelle. Samaan hintaan pääsisi pääkaupunkiin asti jos haluaisi. Palaan ensi viikon tiistaina Onnibussilla hintaan 8€ 60c. Tätä varten joudun kuitenkin matkustamaan lähijunalla Kirkkonummelta Helsinkiin ja sen pikkupätkän hinta lienee joku armoton 6€. Onko tässä hintapolitiikassa mitään järkeä? Länsimetro Kirkkonummelle asti ja sassiin! No, huokealla pääsen kuitenkin, tosin vasta ahkeran selvittelyn ja kepuloinnin jälkeen. Huokeammalla kuin entiseen opiskelijahintaan matkustan, kun hyödynnän Veturi-tarjousta jota nine to five-konttorirotat eivät voisi käyttää, ja ajoissa etukäteen varaan paikan Onnilta. Tosin ne hintatasot muualla, nehän on nousseet, joten onko rahan arvo enää sama...

Sitten vietetään pääsiäistä. Palattuani on yhdistyksen hallituksen kokous eräässä bistro-pubissa. Tämän jälkeen ajattelin suunnata pikaristeilylle, hytti lienee saatavissa kympillä tai alle. Siellä voi lukea ja kirjoittaa ja nukkua rauhassa. Paljonkohan tohdin salakuljettaa? Sitten onkin pian jo Vappu. Ajattelin tähdätä aktiviteettini tällä kertaa enemmän päivämäärälle 1.5. kuin päivämäärälle 30.4. Saa nähdä, mitä tuiskeista ohjelmaa onkaan luvassa tänä vuonna. Toverihaudoille en nyt sentään vaivaudu.