"Heippa hei!

Jos sähköpostiosoite on ollut Vuodatuksen tiedoissa kunnossa, niin postilootassa (tai hieman huonommassa tapauksessa roskapostilaatikossa...) pitäisi nyt odottaa uuden Vuodatuksen etenemistiedote! Tärkeimmät informaatiobitit vielä alla:


- Keskiviikkona 23.1.2012 suljemme vanhassa Vuodatuksessa mahdollisuuden kirjoittaa uusia kirjoituksia tai kommentoida vanhoja. Tämä sisältöjen siirron vuoksi. Sulku kestää noin viikon.
- Uuteen vuoteen siirrytään seuraavan parin viikon aikana, joka tapauksessa ennen kuun vaihdetta
- Kiirettä pukkaa, mutta aikataulussa edistyttään
- Ihan kaikkia vanhan Vuodatuksen ominaisuuksia ei heti uuteen tule, pahoittelemme tästä jo etukäteen. Mm. staattiset sivut, automaattinen lähetys facebookiin ja erilaiset sivupohjat puuttuvat alkuunsa sekä maksulliset lisäominaisuudet: domaineja ei uusita, mutta mahd. hankittu lisäkuvatila säilyy käytössä


Varoittelen ja pahoittelen jo etukäteen siitä, että uuden Vuodatuksen julkaisun jälkeen ensimmäisinä viikkoina voi löytyä jonkinlaisia ärsytyksiä: urakka on ollut äärettömän suuri ja monimutkainen. Pyrimme kuitenkin korjaamaan kaiken korjattavan tuultakin nopeammin :)

Kyllä tämä tästä lähtee!

Yt

Ylläpito"


Hahahahaha.
Foorumilla ja irssichatissa päivystämme me kuitenkin. Kenties liitän tänne vielä kuulumisia ja ruokareseptejä ennen kuin homma jämähtää. Tai sitten en ehdi.

Lossie-sedän pannupihvejä sienilisukkeella olisi kuitenkin tulossa...