Otamme oikeuden tehdä lapsia itsestäänselvyytenä. Lähitulevaisuudessa tehtävä kuitenkin ulkoistetaan alan ammattilaisille. Ihmiskunnalle yleisesti ja jokaiselle individuaaliselle yksilölle erikseen on hyväksi, että kaiken mahdollisen parissa nysväämisen sijasta jokainen tekee vain sitä, mihin on koulutettu. Muu hoidetaan puolestasi ammattilaisten toimesta. Viljele omaa puutarhaasi, valitse nischisi, suutarin lesti jne- Äitiys on työpaikka siinä, missä muutkin. Alan osaajat hankkiutuvat raskaiksi, kasvattavat lapsensa ja äitiyslomien sijasta he pistävät uutta putkeen. Äidit ohjaavat itse jopa omaa synnytystään. Sanasta äiti onkin näin ollen tullut suppea nimitys. Paremmalta maistuu suussa Birth Control Supervisor(Am. eng) / Fostering & Early Education Director(Brit. eng) / Child Creating Enterpreneur(Jam. eng) Siittäjätkin ovat erikoisosaajia, keskittyvät vain siittämiseen. Heille ei tosin makseta palkkaa, koska tehtävää varten ei eduskunnan mielestä tarvita ylimääräisiä porkkanoita.

Lastentekijöiden tärkeä sivutoimiala on valmistaa äidinmaitojuustoa. On tehokkaita järjestelyjä, joissa juustotehtaassa tekevät työvuoroja vapaina olevat siittäjät. Kiinnostuneille tässä vaiheessa tiedoksi, Albrandorin blogissa kerrotaan lähipäivinä lisää siittäjien toimista, Losrandiro di Primaverassa keskitytään nyt naisiin. Koska hoitajat eivät saa muodostaa tunnesidettä potilaisiin, eivät myöskään lapsentekijät saa muodostaa tunnesidettä lapsiin. Tämä varmistetaan tehokkailla psykosomaattisilla huumeilla, jotka ylläpitävät tarpeellista hormonitoimintaa mutta poistavat turhat emootiot. On havaittu, että lapsista joiden äiti ei ns. rakasta heitä, tulee aikanaan rakentava ja tasapainoinen osa yhteiskuntaa kaikenlaisten nykypäivänä turhien villien vaistojen jäädessä vihdoin taka-alalle.

Joissakin maissa suositaan isoja lapsitehtaita, kehittyneemissä valtioissa taas painopiste on yleensä pienikokoisemmissa tuotantolaitoksissa joissa palvelut voidaan helpommin räätälöidä tarpeen mukaan. Kaikessa tässä pyrkimys on asteittain ja porrastettuna vihdoin luopua käsitteistä suku, perhe, isä, äiti jne- koska ne sotivat yksilönvapautta vastaan ja ovat tähän mennessä sitoneet kuitenkin rajoitetun pituuden omaavan elämämme liiaksi pois olennaisista asioista. Tehokkuus takaa onnellisuuden. Käsite lapsi tulee jäämään, koska lapsuus on tarpeellinen ihmisen esivaihe, jota ei suinkaan sovi väheksyä. Koko maailman kansallisruoaksi nouskoon kermainen ja täyteläinen äidinmaitojuusto