Nousipa sitä pirteänä Dogville-unien jäljiltä. Sellaisia voi saada Nicole Kidmania seurattuaan. Gellhorn hässi Hemingwayta ja kävi talvisodassamme tunnelmoimassa. Melko ontto ja rouheasta menosta huolimatta jotenkin hengetön kuvaus tällaisesta kaikesta tarjottiin eilen Ylellä. Orson Welles vilahti siellä myös ihan kivasti, harmi ettei Wellesinä riehunut Brian Blessed, eipä se tuota tekelettä olisi sen kummemmin enää pilannut. Olihan siinä toisaalta jo kyllin, kun hän männäyönä(eihän tämä tarkoita täsmällisesti juuri edellistä yötä vaan äskettäin mennyttä yötä, eikö niin...?) löysi Atlantiksen entisen oppilaansa MacGyverin kanssa. Siinä vasta elokuva.

Aamu-TV:ssä joku akka paasaa että kaikki mainstream lähtee undergroundista ja muuta vastaavan makuista paskaa. Helevetti minä paiskaan sen seinään! Voi cheek ja guggenheim. Nykytilanteessa vähänkään näkemyksellisen olennon on oltava vaihtoehtoisia vastakulttuurimiehiä ettei pää räjähtäisi. On paettava valtavirtaa ja suojauduttava siltä, ei tässä muukaan vaan auta vaikka koettaisi olla avarakatseinen myös massoja kohtaan ja "ylöspäin". Pienissä epämuodikkaissa piireissä on toivoni.

Maailmanpolitiikassa nuubialaiset metelöivät. Ukrainan (sota)kirjeenvaihtajamme Albrand hoitakoon oman tonttinsa. Keskustelua, urheat sontakuoriaiseni! Tänään meille saarnaa jo Aaprahammi, Tuomas viel seisoo niin kuin tammi, sanoo almanakkuri.