Tänään olen ollut evakossa, kun jäbä remontoi ikkunaani eli lähinnä vaihtoi sen uudeksi. Katselin Nummen lähikirjaston tympäisevää taulunäyttelyä. Vietin oivallista pitsa-perjantaita Nummis-syöttölässä ja R-kioskilta pokkasin mukaani erinäisten käänteiden kautta osakseni koituneen ilmaisen Soul Maté-juoman! Palatessani Nummen lähikirjastoon olikin siellä yllätyksekseni menossa tilataideteosnäyttelyn avajaiset ja nappasin pari lasia ilmaista skumppaa! (alkoholitonta) Onnenpäivä tämä perjantai 13...

Koetin selvitellä tulevaisuuttani, ja tässä ajatus: Voinko selvitää tulevaisuutta selvittämättä menneisyyttä. Lisäksi on toki elettävä hetkessä, hankalaa. Huomenna käyn sienessä ja raveissa. Maanantaina käyn Työpisteellä höheltämässä, jos vaikka tekisin kuitenkin jotain joskus vaihteeksi. Vaikka jotain ei-niin-äärimmäisen-luovaakin. Tiistaina olisi Kirjan talo-kokous, tosin hittojako minä siellä vaikka istunkin vielä hallituksessa, noh jospa mielenkiinto vielä herää. Tilanne hallinnassa, hyvää viikonloppua!

Kuohkea ja valoisa loppukevennys: Sulttaani Pieru-Antilla on nykyään melkoinen haaremi suurvisiirejä. Known internationally as Antti's Angels! (Hallituspuolueiden pj:t)

antinhaaremi.jpg

Tulin kotiin! Pitääpä ostaa Tokmannilta ikkunanavain, kun tuli modernimmat ikkunat. Ennen ei tarvinnut moista, oli salpoja.