Koetan pitää tuolla vasemmalla ylhäällä kirjatilannettani ja lukeneisuuttani up-to-date. Kommentoikaa ihmeessä siellä tapahtuvia käänteitä.

Lisäksi olen tehnyt pelijutun Uuteen Suomeen. Final Fantasya ja Avernumia. Battle for Wesnoth jäi siitä oikeastaan ikäänkö puolivahingossa pois, mutta ehkä on parempi tehdä siitä joskus oma päivityksensä. Lopetin muuten Archmagen peluun, se kävi kuivakkaaksi. Ennen vanhaan ihmiset pelasivat krokettia. Pelaisivatpa nytkin, ja vaikka minigolfia. Frisbeetä sentään heitellään yhä, ja sitä jotain pölkkyä tai mölkkyä tai mulkkua.

On hieman sellainen elämännälkäinen olo. Silloin seikkailuhenki on helppo herättää: tarvitaan vain kipinä. Mutta asia kerrallaan ja malttia pöksyihin, harkintaa punttiin. Isännöitsijä on lomalla. Koetan huomenna tavoittaa isännöitsijän varamieheksi katsomani henkilön. Haltuun on saatava kämpän vara-avain tulevien Albrandioitten (vrt. Odysseia) helpottamiseksi. Lääkärille on myös asiaa, se on juuri palannut lomaltaan. Haluan siltä lausunnon, jota saattaa tarvita joihinkin bagatelleihin. Taidan nyt mennä puistoon lueskelemaan laiskasti novelleja. Sitten kai painelen taas Avernumiin Nephareita tukistamaan ja hännästä vetämään ...