Ensin vanha uskollinen laite lakkasi palvelemasta, hankin uuden. Sitten uusikin teki lakon ja vein korjattavaksi. Vietiin tehtaalle, ei voitu korjata. Sain viikon odotuksen jälkeen taas uuden, mutta erilaisen. Sen langattomaan asentamiseen vaadittiin lopulta toisen kerroksen Kinnusen asiantuntevaa apua. Saatiin toimimaan tunnin aherruksen jälkeen. Onko tosiaan tarkoitus, että meidän kaikkien on hankittava alempi it-alan tutkinto ennen kuin pärjäämme arkisissa tilanteissa, jotka ennen hoituivat aivan helposti?  Kiitos elämyksestä.

Maailma on julmempi näyttämö kuin minkään esityksen estradi. Tietysti on pirullista kävellä satoja kilometrejä, eivätkä kaikki selviäkään. Silti Gigantti voisi palvella vähän paremmin pulaan joutunutta,. Aina joskus on irvailtu siitä, kuinka esi-isämme tekivät todella tyhmän valinnan, kun matkasivat tänne kylmälle pimeälle kolkolle niemimaalle ja jäivät tänne asumaan. Sitä on vaikea lähteä kovin raisusti modernisoimaan. 

On toki valopilkkuja. Naisten riippuvuus neron elkeistä tulee kyllä selväksi. Ei hänen totisesti tarvinnut ketään säikkyä saati väistellä. Olisikohan joku taho kiinnostunut? Kunhan ensin vaaleista päästään ja Natoon kuivin jaloin selvitään.

Nyt vain alkaa olla niin, että ympärillä ruhjova todellisuus vie voiton kaikista draamallisista yrityksistä. Maailma on julmempi näyttämö kuin minkään esityksen estradi.