Eilisestä päivästä tuli täydellinen, minut kiskottiin lounaalle ja sitä myöten erilaisten vaiheiden kautta aina yökylään asti. Nyt olen palannut. Sen päälle on leppoisata viettää raitis ja rauhallinen viikonloppu. Kenties saa kasan askareitakin joudutettua. Jos on 90 palautustölkkiä niin se tekee jo 13 ja puoli euroa. Voipi vaikka syödä herroiksi.

Wotzobeck seuraa Arto Lauria, mielekkäämpää ja varmasti mukavampaa olisi vaikka tampata mattoja.

Aurinkoisia, keväisiä päiviä nyt. Mukavampi tehdä joitakin lieviä hupijuttuja. Kunhan jotain tapahtuu, niin ehkä kerron sen.

Tai kerrotaan tämä: 2-purjeisen aorttaläpän on osoitettu olevan perinnöllinen noin 10-20%:ssa tapauksista. Mikäli aorttaläppä todettaisiin 2-purjeiseksi, mahdollista kehittyvää läppävikaa tai nousevan aortan laajenemista voidaan seurata ja siihen voidaan puuttua hyvissä ajoin. Pyydämme Lossieta hakeutumaan lääkärin vastaanotolle saadaksenne lähetteen sydämen ultraäänitutkimukseen.

Niin no lisäksi lauantaina on hieman poliittinen päivä Turussa. Vassarikuosiakin löytyi naftaliinista, mutta ainakaan nyt eivät paskavuodatuksessa kuvat toimi. Oottakaamme.

No nyt toimii.

20170325_103151.jpg


Tässä elokuvassa jäsen naat on avantohommissa:

http://www.youtube.com/watch?v=KdkHK4l91lw