Aloitan uuden perinteen. Täst'edes nostan keskiviikkoisin 50€ setelin ja pistän sen talteen. Parillisina kuukausina näin toimitaan vähintään joka toinen keskiviikko, parittomina kuukausina jok'ikinen keskiviikko. Numerot tauluilla ja merkit näyttöpäätteillä eivät minua enää vakuuta saati hetkauta, vaan tahdon tallettaa riihikuivaa rahaa. Alle 50 e setelit ja kolikot ja tietysti maksukortit ovat käyttöä varten, 50€ ja sitä suuremmat setelit ovat vain tallettamista varten.

Tällä tavoin etenemällä minulla on vuoden 2020 alussa sen verta yli tonnin riihikuivaa valuuttaa että voin marssia Säästöpankin konttoriin seteninippu PIVOSSA neuvottelemaan sijoitusvaihtoehdoista. Sitten hyvinvointiani ylläpitävät korot ja osingot, joista ei itse tarvitse pitää kummoista huolta noin niin kuin jatkuvalla syötöllä.

Keskiviikot ovat viisauden päiviä. Kysykää vaikka Odenilta, tuolta kolmisilmäiseltä korpilta. Kaksi hänen silmäänsä olivat korpit Hugin ja Munin. Yksi silmä hänellä itsellään oli jäljellä. Tosin se oli perssilmä.