Tänään ruvetaan kuntoilemaan! Ärr! Puuh! Ja kenties Postitoimisto suvaitsee tarjota työllistäviä palveluja jonakin näistä päivistä. Työllistävä palvelu on vähättelevä kiertoilmaisu osa-aikatyösuhteelle. Tahdon fygyä, tahdon paljon fygyä! Kyllä miehellä itse hankittu 5-numeroinen summa tiliotteessa on oltava. Puhumattakaan käteisjemmoista... mutta ei mitään apurahoja, ei mitään stipendejä, ei mitään anomalla anottua paskaa järkähtämättömistä perseistä. 

Tulostimeni ei ota toimiakseen, se ei edes käynnisty, joten pitää viedä se keskiviikkona ihmeteltäväksi. Voi saakeli tätä elämää! Tshaijaijaija jaijaijaija jaijajaija! Onneksi on takuukuitti tallella. Kenties saan toisen, toimivamman tilalle. Entistä ehomman! Ei tuohon olisi edes mahtunut paljonkaan paperia, mokoma laserin irvikuva.

naatin Geneforgea on kokeiltu! Taattua Spiderweb-laatua tuntuisi olevan. andtarmenin discord-jaosto taas meinaa, että Civ6. Hyvä niin.

Mitä tulee kulttuuriin: sitä ei ole, eikä kaivata. Korona tappoi kulttuurin! Hyvä niin, sillä se oli rappeutunut. Tästä voi nousta uusi renesanssi: post-koronalistinen tabula rasa. Muodostuu Sturm und Drang, joka vihdoin väellä ja voimalla lakaisee mukataiteen pöpelikköön ja vedestä nousee kasvi, joka jää aikakirjoihin!

prkl.jpg