He ovat palanneet! Stockalla on Hullut päivät, joten Merle, Merlot, Merlissima ja Merkele suuntaavat tekemään löytöjä. Siskoksetkin mahtuvat kuin mahtuvatkin samaan sarakkeeseen pyöröovessa ja putkahtavat ihmettelemään kaaosta. Merle huomaa hiusvärituotteita vasemmalla ja etenee rauhallisesti etsimään jotakin piristävää väriä. Merlissima tahtoisi päästä vessaan ja etsii katseellaan myyjää, joka voisi neuvoa hänelle missä sellainen on. Merkele katsoo tympääntyneenä ihmismassaa joka velloo ja hyrskyy alennustuotteiden perässä ja jupisee menevänsä ensi töiksi Alkoon. Merlot höristää korviaan ja seuraa tarkasti hänen vanavedessään. Se onkin kätevää, sillä irvistävä Merkele aukaisee väylän ihmismeren halki kuin jäänsärkijä.

   Merle on löytänyt hienon hiusvärin ja etsii katseellaan muita. Merlissima on alekorien luona ja repii näköjään toisella kädellä Goretex-lenkkareita teinimarkolta ja toisella kädellä sukkahousupakettia ilkeästi sähisevältä mummolta. Merlen silmät laajenevat, kun vartija tarttuu Merlissimaa vyötäisiltä, nostaa hänet ylös ja vie häntä puhutteluun takahuoneeseen tämän protestoidessa ja potkiessa hurjistuneena ilmaa. Merle seuraa heitä alistuneena koska Merlissima tulisi tarvitsemaan jälleen kerran asianajajaa. Ehdinpähän sentään tällä kertaa löytää ittelleni tän hiusvärin, hän miettii itsekseen.

   Merkele ja Merlot jonottavat peräkkäin Stockmannin Alko-osastolla. Merkele latoo hihnalle kaksi pulloa Black Cat-likööriä ja 4,5-litraisen kossupullon. Merlot tyytyy pariin hanapakkaukseen itseään, toinen Etelä-Afrikasta ja toinen Italiasta. Hän ehdottaa Merkeleelle että käydään vessassa ottamassa loiventavia aloituspohjia ja seilataan sitten herkkuosaston halki. Merkele murahtaa jotain vastaukseksi. Ikävä kyllä Merkeleeltä kysytään paperit, jolloin hän merkelöi kassakoneen. Tästäkään ei seuraa mitään järin kaunista. Kuvataan nyt sen konkluusio kuitenkin: Merkele pitää Merlot'ta panttivankinaan ja perääntyy kohti hissiä hurjasti sähisten. Merlot pitää viinipönikkäänsä omana panttivankinaan sylissään ja juo jo ahnaasti suoraan hanasta. Hostage drama, täytyy ottaa hörpyt, hän järkeilee. Hissillä mennään kerros ylös, sitten juostaan liukuportaisiin ja sitten Merlot menee mukkelismakkelis alas ylösmeneviä portaita ja Merkele liukuu kaidetta pitkin ylös alasmenevää kaidetta. Häh?

  Lopuksi näemme Stockmannin takapihalla Merlen pitämässä kurinpalautuksellista saarnaa Merlot'lle, Merlissimalle ja Merkeleelle. Merlissima näyttää teennäisen katuvaiselta. Merlot näyttää olevan maistissa ja muissa maailmoissa. Merkele ottaa tupakan pois suustaan, nappaa hörpyn drinkistään, lipoo huuliaan ja virnistää kulmahammastaan väläyttäen.