Olen kuudelta ylhäällä ja olen kuorinut sekä pilkkonut lohkoiksi veriappelsiinin. Ainakin luulen, että tämä paljastui veriappelsiiniksi, sillä en ole kuullut että pilaantunut appelsiini punaiseksi muuttuisi. Aion tänään hoitaa monta pientä askaretta ja siirtyä niisten sitten isompiin tehtäviin. Jep, tällainen kitkerä makuhan veriappelsiinissa taitaa olla, melkein kuten greipissä. Pitäisi kai jotenkin luovasti makeuttaa nämä lohkoset... Löysin kuohukermaa ja omaa omenasosettani, ne saavat kelvata. Vitamiinia ja hedelmäsokeria... joka päivälle taitaa nyt olla ohjelmaa. Vähempikin riittäisi, mutta maailma on vaativa. On vastattava huutoon.

Miten niin äskeinen tekstinpätkä kaipaisi muka jo tässä vaiheessa kipeästi jäsentelyä? Tuosta hyvästä lopetan tykkänään...