Tervetuloa kanssani Kupittaan kunniakkaille kentille, urheilumme ja liikuntamme suurimpaan ja vanhimpaan kansallispyhättöön. Tarkemmin määriteltynä Marli Areenalle, jonka käytävillä partioi itse Mehukatti, joka ratsasi jumppakassini ja pölli mehuni! Vannotti vielä etten heittäisi pähkinöitä jäälle... Juniorit heiluvat lippujaan, jylhä musiikki pauhaa ja dramaturgia on melkoinen. Keuruulaiset on tällä kertaa nitistettävä viimeiseen vekkuliin! Yleisö on harvalukuinen. Myöhemmin paljastuu että vähän päälle tuhat sukupuolihenkilöä. Cheerleadereita, valoshowta, vihdoin myös pelaajat jäälle. Ensin turkulaiset, sitten Keuruun barbaarit. Näköjään olen sijoittanut itseni TuTon vaihtopenkin päälle. Tulisikohan tarvittaessa huutaa neuvoja, jos pahalta alkaa näyttää tai vaikkei alkaisikaan?

Kiekko putoaa. Meillähän pelaa puolustaja Karlsson! Aika hyvä kiinnitys divarijoukkueelta... ekat minuutit aika tasaista vääntöä, molemmissa päissä käyty, TuTo hienokseltaan otte Perkule, Gallup-kysely haluaisi soittaa ja kysyä varmaannpressavaaleista mutta en nyt kerkii enkä voi! EI HAASTATTELUJA! Ei jäähyjä! Neljä ja puoli minuuttia MAALI! Tuleeko tästä teurastus? Toverit johtaa.

Nyt Keu koittaa saada painetta ja tehdä vastaiskua. Sähäkkää rynnistystä mutta ei onnistu! 10 min eikä jäähyjä, kontaktia kyl hieman ja joltain kypärä lens. Yleisö kommentoi, että ei se pitkä ollu, vitun apina. Niin sitä pitää!

Keuruulla pelaa Väyrynen! Epäreilua!

Jaha, Arkiomaa kompastui ja keuruulainen sai jäähyn. Kotiottelu... Tuomarit lahjottu lihapiirakoilla ja mehukattimehulla, niin kuin pitääkin! Ei tullut YV-maalia, sen sijaan lopulta tasoitus. Sen siitä saa kun jäähyjä kalastelee, pahaa karmaa! Facebookin tulosveikkaukseni oli 3-2, se on vielä mahdollista.

Erätauolla 1-1 tilanteessa. Vaihdan paikkaa Keuruun päätyyn, vaihtelua näkökulmaan.Tänne maaleja poijaat! Ilmeisesti tuo outo KeuPa johtaa koko Mestistä! Hienoa olisi se kaataa... tuolla jossain on itse Keinänen jakamassa nimmareita ja hässimässä mehukattia. Jätetään sellainen heille, jotka moisesta nauttivat.

Nyt tuolla on joku 9-v taitoluistelija. Hellanlettas. Näin sitä itseluottamusta esiintymiseen kai haalitaan niin uskalletaan vanhanakin sitten. Tai jotain

Joukkueet ovat kuolonlukossa ja pelileikki jatkuu! Jaha, Keuruu teki helpon maalin. Itse ottaisin nyt Time Outin! Paitsi, että maali näköjään hylättiin. Kotietu, se on poikaa! Ei kun ne tutkivat vielä videolta. Ei perkele, Tami on muuten täällä tänäänkin keltaisen huivinsa ison mahansa kanssa... ja niinpä maali tosiaan hylättiin! KIITOS TAMI! Mutta TuTo sai huitomisjäähyn. Hyvä itseluottamus kyllä keuruulaisilla, eivät hae vain helpointa siirtoa tai ratkaisua. AV kesti. Taas näytti että Keu teki maalin muttei tehnytkään. Kiitos Tami ja Mehukatti! Meinasi jo nokkapokanpoikastakin tulla. Jonkun pelaajan nimi on Mesikämmen, thohoo!

TuTo sai poikkarijäähyn, TuTo vajaalukuinen. Meni jo. Mutta nyt TuTon kultakypäräkyrpä sai lavan kärkeä naamaan!! Konnalle kuritushuonetta korkeahkosta mailailusta. Erätauko 1-1!

LähiTapiola olisi halunnut mitata puristusvoimaani mutta en kehdannut lähteä moiseen näytösluonteiseen rahvaanomaiseen reuhakkuuteen. Sitä ennen pitää lisää puristella tennispalloja... TuTo johtaa laukauksia 22-12 mutta suuri osa menee ohi maalin. Joukkueet täysipäisiä! Nyt olen punaviivan kohdalla ja näen kaiken!

Kolmannessa erässä ei tapahdu kovin paljon, joitakin hyviä paikkoja, tilaisuuksia ja vyörytyksiä molemmilla. Ihan napakoitakin vetoja. Nyt kaksi tyyppiä makoili keskenään tuolla kulmassa, pelikin jo ihan toisessa päässä, tuomari kävi sanomassa että älkää nyt siellä keskenänne köllikö! Hep!! TuTolaisen breakaway ei scoorannut. Nyt on vähän mälliä ja osumaa puolin ja toisin muttei rangaistuksia vaan mainostuokio. Nyt juniorit lapioivat jäähilettä ämpäriin, lapsityövoimaa, se on oikein se! Aktiivimalli! Nyt oli tönimistä vihellyksen jälkeen muttei vieläkään jäähyä.

KeuPa forecheckasi nyt hyvin, ei meinanneet Toverit päästä alueeltaan, peippaili fleguna vaan. Mutta nyt päästiin! Ajassa 15:02 ONE TIMER MAALI 2-1! Jihuu! Forechecking = Karvaaminen, karvaus Nyt puolustakaa johtoa...  ja PASKAT! Mikään ei muutu! 60 minuutin paine ja hirveä prässi päälle... Tamillakin on jo sinapit housuissa! 4min...  roiskivat päätyyn. 3min... NYT OLI HYVÄ PAIKKA! Poikittaissyöttö ja veto. Onneksi ei osunut... 2:15 jäljellä ja pelikatko. Keuruu ottaa aikalisän. Veitsi on kurkulla! Alkoi taas, hyvin puolustaa TuTo. Enää puoli minuuttia!! Ei tule valmista... 2-1 kotivoitto. Sarjakärki on päihitetty! Minun ansiotani. No niin, nyt tallustan kotiin.

20180124_201259.jpg

                   Musiikkitarjonnasta vastasi itse DJ AmfeTa Sillanpää