Jos ensi viikolla tulee rahaa ja ehkä vaikkei tulisikaan, menen elokuviin. Ainakin jossain vaiheessa menen. Katsomaan Matkalla - On the Road. Huomasin vasta äsken, että ovat perkeleet menneet sen filmatisoimaan. Jokainen varteenotettava henkilöhän on sen pää-Kerouacin joskus aikuistuessaan tai täysi-ikäistyessään lukenut. Käytän Smartumin kulttuurisetelin ja menen päivänäytökseen, niin maksettavaa jää enää 1€. Finnkinon Kuukauden elokuva elokuussa 2012. Pääosissa: Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart, Kirsten Dunst, Tom Sturridge, Viggo Mortensen, Amy Adams, Alice Braga. Elokuva kattaa kolme vuotta kestävän matkan halki suurta murroskautta elävän maanosan. Maisemat ja ihmiset vaihtuvat, pysyvää on vapaus, runous, huumeet – ja vapaa rakkaus. Joopa joo, no kuitenkin.

Sitten kun on sen aika, päästän Albrandin valtaan seuraavalla tavalla: ensimmäisenä iltana (joko torstaina tai perjantaina) juodaan kaljoja, olutta, paloviinaa, hengaillaan muinaispuistossa ja tutkitaan muinaismuistoja sekä naisia ja sen sellaista. Toisena päivänä (joko perjantaina tai lauantaina) taas ruvetaan sen sijaan hienostelemaan. Korjataan, kunhan on pahimmat promillet kärvistelty ensin pois, kohmelon rippeet drinkeillä (bloodymary? martini/vermutti? screwdriver?) ja syödään jotain oikeaoppista siihen hetkeen, täytetään vatsalaukkua kiinteälläkin ravinnolla. Ja sitten tenutetaan. Tervetuloa Albrand, kun on sen aika.

Teatterissa voisi myös käydä pitkästä aikaa, sainhan syntymäpäivälahjaksi noita smartumin kulttuuriseteleitä. Jos mistään ei näytä saapuvan vielä rahaa, lienee aika käydä Kirkkonummella keräämässä tilapäiskolehtia(ja jatkaa raittiutta vielä tovi). Huomenna ajattelin kirjoittaa Uuteen Suomeen retropeleistä, nykyaikaistetuista vanhoista peleistä ja emulaattoreista. Tämän lisäksi syön: Laxgräddpudding, riven ost (H,Ä)

Muu on enemmän tai vähemmän mitä eteen nyt sattuu.