Tänään oli paljon pakkasta. Vaelsin kuitenkin pikkukalsareissa, koska olen turski viikinki. Ja noteerasin pakkasmäärän oikeastaan vasta kävellessä... Oli minulla housut jalassa myös, tarkoitin että ei ollut pitkät kalsarit jalassa. Ostin CityMarketista kerraston. Se on nyt päällä. Niillä jaksan paukkupakkasillakin. Raunistula pitää kuulemma tutkimusmatkailla erään pienen ihanan kanssa, jolle se ei ole edes niin tuttua seutua kuin mitä minulle.

Tein Avadonissa pari juttua tyrmissä. Ihan kivasti etenee, kunhan ei hötkyile ja muistaa, viitsii ja jaksaa tehdä myös pikkujuttuja eikä aina rynniä vain päin isointa mörköä suoraan. Scarabeja kertyy, maine kasvaa eikä kunniakaan vähene.

En ole vieläkään saanut syödyksi savusiikaani. Mutta se on ollut koko ajan kylmässä ja savustuneisuuskin suojaa, eikä kalamuija kovin vanhaa kalaa taida myydä... huomenna ostan kermaviiliä ja teen uunipottusysteemit.

Ei kai mulla muuta, kun että mukavaa tuntea olevansa tarpeellinen jollekin, josta välittää. Ja että pystyy siihen. Eilinen keikallakäyntikin meni ainakin just ja just ihan hyvin. Meinasikohan ruveta keulimaan, ei kai pahemmin, kun kaikki kunnossa. Perhana, seuraavaksi soitan äidille! Moi moi!