Åbo skärgård on parisenkymmentä vuotta ollut oligarkkien ja venäläisten vehkeilijöiden saastuttama! Nyt on vihdoinkin ryhdytty tositoimiin vieraan vallan vaikutuksen kitkemiseksi saaristostamme. Itse Li Andersson kävi Paraisilla vihjailemassa siihen suuntaan, että strategisesti tärkeissä paikoissa puolustusvoimat voisi tarkistaa kunnolla, kuka ja ketkä tahot on maata ostamassa. Siellä on pesty rahaa ja sikailtu ihan kunnolla, mutta nyt joutuvat heittiöt käpälälautaan.

Li Andersson tarjosi paraislaisille falafelit sunnuntaina    🌱   Koska meidän falafelit on "ekologista lähi- ja luomuruokaa, eettisiä ja niin hyvän makuisia"! - Shams Falafel

En ole viitsinyt vaivautua Paraisille vähään aikaan. Ensi kerralla kun litteraturförening on siellä jotain järjestänyt, niin taidanpa pitkästä akaa osallistua. Katsotaanpas...

Kaikilla matkakorteilla voi matkustaa koko Fölin alueella eli Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Naantalissa, Liedossa ja Ruskolla. 

Paraisille asti en arvolatauksella pääse, kirottu perkele! Kesällä olisi oikein kelpo pyörälenkin ulottuvaisuudella, mutta nyt ei enää viitsi. Ehkä kuitenkin lataan kohta pitkästä aikaa kuukausilatingin siihen bussikorttiini, menen sillä ensiksi Kaarinaan ja jatkan sitten pienestä maksusta Paraisille. Ja sitten työntelen ponnekkaasti ryssiä merenpohjaan ja syön falafelia.