Päivän täysosuma: rohkenin kuin rohkeninkin lähestyä erästä kirjailijatarta ja tiedustella kiinnostusta tulevien kirjoituskurssiemme vetämiseen. Kiinnostusta jopa löytyi, hän oli ystävällinen, sain yhteystiedot ja mm. vinkin lehdistötiedotteista. Sainpa vielä ylimääräisen kirjankin mukaani.

Päivän hyvä uutinen: kirjavinkkaukseni eräälle runoilijalle kuulemma voi hyvinkin poikia yllättävää hedelmää jopa tulevan käännösyhteistyön muodossa! Paljastettakoon, että tarkoituksena olisi suomentaa Gunnar Björling-elämäkerta, jota siis olin tullut vilauttaneeksi tälle ihmiselle.

Päivän umpihuti: lukuvirheen takia meni juttu Erno Paasilinnan kirjallisesta elämästä tyystin ohi. Se olisi voinut olla yksi päivän kiintoisimpia.

Päivän hyvä maistiainen ruokamessuilta: juustot ja vaikka se joku naudanlihaleikkele.

Muita huomioita: - se Einsteinin näköinen mies, jota olen n. viidentoista ajan säpsähdellyt Akademin campuksen korttelien tuntumassa, oli messuilla ja poistui yhtä aikaa kanssani. Nykyään hänellä on silmälasit. - Eräs tyyppi suuttui kun en ollut vastannut hänen tervehdykseensä(enkä edes huomannut/tunnistanut häntä) ja käyttäytyi hämmentävästi. Ikävä tyyppi! - Rouva Jenni Haukio oli kuuntelemassa runokavalkadia kanssani muttei juttua Sauli Niinistö-kirjasta. - Tunnen näköjään Messukeskuksen aika hyvin vanhastansa enkä tarvitse mitään karttoja. - Pelkillä maistiaisillakin voi elää.

Huomenna otan heti aamusta evästä taskuun mukaan asioiden yksinkertaistamiseksi ja koska olen toistaiseksi olosuhteiden myötä juuri väärällä tavalla pihi häiskä, tämä muuttukoon vielä. Huomenna minulla on mukana jo valmiiksi valmiina näytteilleasettajan kortti, jonka tuomin valtuuksin pääsen sisään maksamatta(en maksanut toki tänäänkään, mutta piti pyytää joku ovelle). Huomenna Viehätyksen sulttaani Pano Rajula saapuu kirjamessuille.