naat ampuu teeriä(1 on jo hänellä valmiiksi). Metsästyskausi alkaa ihan kohta. Turussa kasvaa pihlajoita. Pihlajanmarjahilloa on helppo valmistaa. Siihen voi ohjeen mukaan livauttaa konjakkia, miksei siis myös viskiä. Teeri on englanniksi black grouse. Famous Grouse on tunnettu viskimerkki. Black Grouse on yksi sen variaatio.  Minulla on uuni. Sinne voi laittaa teeren. Voin myös valmistaa hilloa ja ostaa Black Grouse-viskiä joko maista tai laivalta. Tämä kaikki leimahti keskiviikkona askel askeleelta kuin salamat tyhjästä.

Päätelkääpä siitä suunnitelma. Hemmetti soikoon! Tästä tulee seuraava suurtapahtuma ilman muuta. Teertä ja black grouse-pihlajanmarjahilloa. Joku potaatti-juures-satsi toki myös ja hyvää leipää... Ja SEN päälle ruvetaan sitten hurjastelemaan... etsitään korttelikapakka puutalosta ja sen sellaista... kaikki mukaan! naat ei pidä viskistä(varmaan yksi lasi menee alas silti), mutta tarjoan kyllä muuta teerestä ilman muuta, vaikka kuinka. Mikä lie teeren kilohinta, 45 euroa kilo? Kaikki mukaan! On aika taas!

Ajankohta ei tiedossa, lokakuuta kai, tai ties vaikka jo vähän ennen? Pari viikkoa tässä vähintään mennee tai enemmän... höö?