Minulla on TAAS ollut viinatilaus Virosta vireillä, tällä kertaa normaalia kauemmin, koska maksu jäi outoon limboon. Välissähän on nettikaupassa maksaessa sellainen payservice, ja jostain syystä summaksi tuli pienempi kuin tilauksen arvo. Tilaus oli siis tehty ja rahoja maksettu suuri summa, muttei riittävän suuri! Siinä vaiheessa oli pelko persiissä tuleeko tästä mitään ja saako asian selvitettyä niiden poikien asiakaspalvelun kanssa. Menikö koko tuo summa nyt hukkaan?

Eipä mitään: sieltä tuli kohtelias anteeksipyyntö kirjanpitäjältä, paketti on nyt tulossa ja pistävät vielä mukaan jonkun extra-lahjan hyvitykseksi ja sovitukseksi. Hyvää englantiakin puhuvat, se onkin varmasti viisaampaa kuin yrittää puhua jotain suomen ja viron kreolia, kuten jotkut saattavat erehtyä tekemään.

Suosikaa tätä lafkaa: www.viinahuuto.com

Tilasinpa vielä Soundi-ukolta kolme Soundia lisää loppuvuodeksi ja jonkun musapalvelun jonka nimeä en muista vähäksi aikaa. Olen kyllä kuullut sen ennenkin, mutta Spotify se ei ollut. Katsotaanpa Soundin sivuja... ei kai se tuo Mikserikään ollut, no näkeepä sitten.

Tässä iässä sitä jo arvostaa pieniä mukavuuksia ettei kaikki ole Tee Se Itse-meininkiä!