Eilen oli nimenpäiväni. Minut julistettiin vuosisadan Matiksi jo tässä vaiheessa ja väkijoukot ylistivät marssiani. Juhlin syömällä juhla-aterian ja tilaamalla itselleni nettikaupasta vyön. Hah! Toiset ne osaavat juhlia hillitysti!

Tällä viikolla aion:

- Viettää päivät kaupunginkirjastoa päämajana käyttäen ja tilanteita seuraillen, suunnitellen, asioita selvitellen ja maailmanmenoon, ainakin paikalliseen, osallistuen.

- Valmistella voittajanovellini kirjoituskilpailua varten. Siihen osallistun 15.4. mennessä ja voitan 2000-5000€ syyskuussa.

- Pelata jossain määrin tietokonepelejä mutta runkata mahdollisimman kohtuudella. Katsoa vähäisesti ja valikoiden televisiota ja elokuvia.

- Viettää iltaa Sammakon kirjailijailtamassa bar Kukassa.

- Harrastaa liikuntaa ja kehon ja lihaksiston ylläpitoa sen verran mitä viitsin. Laittaa hyvää, monipuolista ja terveellistä ruokaa.

- Pitää yhteyttä ihmisiin, hoitaa mitä on hoidettavissa ja mikä on tarpeen ja pitää kämpän kunnossa.

- Käydä kirjallisuusyhdistyksen kokouksessa.

- Heittää perjantaina jonkinlaisen lähikapakka+lähipitseria rundin, eli juuri sellaisen kuin suurella osaa väestöä on vaihtelevan yleisenä tapana, mutta pienemmässä skaalassa kuin kai yleensä, eli vasta yömyöhään. Uskokaa tai älkää, nuo mainitsemani paikat eivät oikein ole tuttuja minulle. Molemmissa olen toki joskus poikennut mutta siitäkin on aikaa jo varmaan vuosi(a?) Enkä ole käynyt silleen perinteisesti PAARISSA TAPPIIN ASTI JA TAPELLU JA SITTE HAKEMASSA/SYÖMÄSSÄ PITSAN/PASKAN JA PANENU JA SAMMUNU mutta nyt huomasin että tuo pitseria on pe-la kolmeen asti auki. Kyllä se on jollakin lailla suoritettava, eiköhän ainakin tappeleminen ja paneminen jää kuitenkin tekemättä.

Siinäpä tärkeimmät. Lisäillään tarvittaessa muuta tämän alle.