Ei kahta ilman kolmatta - se viimeisin pikku juttuni julkaistaan kanssa sen Presens-kulttuurilehdykän seuraavaan jaksoon. Näköjään niille kelpaa mikä vain. Pitäisiköhän ensi kerralla kokeilla lähettää jotain mahdollisimman hirveätä tuubaa sinne, ja katsoa mitä tapahtuu? Vai olisiko se tuuba kenties yhä samaa sarjaa entisten sepustuksien kanssa? Jotenkin mukavaa kuitenkin, quality assurance lienee varmaan sangen höveli ainakin minua kohtaan siellä mutta onpahan jotain painettuna paperille ihan joka tapauksessa. Ja korjattiinhan minulta, lupaa kysyen, tällä kertaa yksi kirjoituserhekin joten ei ne nyt ihan katsomatta sinne päädy. Päätoimittaja(?) voitti sentään aikoinaan Arvid Mörne-kilpailun ja on julkaissut monta teosta!

Avadon 2 on pyörinyt, Bushido Blade on pyörinyt, eli olen siis pelannut kyseisiä komppuutteriviteopelejä. Keskellä viikkohan kävin katsomassa Gravity 3D:n, visuaalisteknisesti täyttä huikeutta, vaikka leffana noin muuten - no, mitäpä sen on väliäkään tällaisessa erikoistapauksessa. Tänään olen häärännyt pienten kirjamessujemme parissa koko päivän, hyvin ne kai menivät ja toivottavasti olin joksikin avuksi. Huomenna... hehheh... siitä lisää huomenna. Näin pikkumessuilla sen edellisessä kappaleessa mainitun päätoimittajankin(?), mutta hän näytti jurolta kuten yleensä joten emme tervehtineet! Hänhän ei minua vielä tunnista... Virnuilin vain häntä kohden tietäväisesti, mikä ehkä juuri nimeomaan saikin hänet vetäytymään, penteles... Ostin Henrik Janssonin kirjan ounausskriftillä, ja kysyin siltä joka kirjoitti suomenruotsalaisista kaukopartiomiehistä että miten sen kirja otettaisiin vastaan Venäjällä, ja huomasin yllätyksellisesti sattumalta että simpsakka serkkuni on kirjoittanut johonkin kristilliseen novellikokoelmaan, ja kaikkea mahdollista. Olen tyytyväinen! Kaikki on nyt mukavampaa noissa ympyröissä kun väki on tuttua ja sitä on melkein kuin kotonaan. Varsinkin jos ei ole tappodarra päällä!

Tämä seuraava oli muuten mielestäni aika hauska. Halutessanne voitte kokeilla ensin katsoa kuppia ja sitten arvata kirjailijan. Minä en viitsinyt, tai osannut kääntää katsettani. Useimmat suht ilmeisiä, jotkut ei ehkä ihan niinkään, toiset vähän höhliäkin mutta ei niin vakavasti tarvitse.. Jos on mielestänne wanha juttu, niin lerssi teidät periköön.

 

558931_547893385285458_704419026_n-norma

Soihtu ja valtikka kulkeutuvat nyt Albrandille.