Minä nukuin ehkä kolmisen tuntia koska piti pelastaa pyykit suurkoneiston syövereistä. Nehän jäivät koneeseen lukkojen taakse, kun tupaovesta ei enää iltasella päässytkään... nyt tosin epäilen aikarajan lisäksi jonkinlaista sähkökatkoa syyksi takalukitukselle. Sitä en tiedä, kuka oli pyykkini ehtinyt koneesta nostaa siihen keräilyastiaan tässä välissä. Joku jo kuuden aikaan pyykännyt? Aukeaako se ovi jo silloin? Oli miten oli, nyt ne pyörivät kuivaimessa. Toivottavasti ovat joten kuten puhtaat vaikka pesuaineenkin kanssa oli yllättäen mittavia ongelmia. Kadonnut pyykinpesuaine, on siinäkin pelottava arjen ilmiö joka saa epäilemään omaa järkeään.

Voisin varata hammaslääkäriajan, mutta koska se on päivystykseen, voivat laittaa jo täksi päiväksi. En halua lähteä hortoilemaan näin vähäisin yöunin mihinkään, silloin en vastaa itsestäni. Ajatella, että joskus lukiopossuna ja myöhemminkin tuli vielä järjestelmällisesti harrastettua tätä itsensä väkisin herättämistä äänimerkillä vähäisilläkin nukkumistunneilla. Ei tällainen voi olla hyväksi ihmiselle, tällainen lievästi sairas olo... kahvi tippui nyt. Erästä vanhoillista uusajattelijaa lohduttanee, että se taitaa olla viikon eka kuppi nyt joistain syistä. Unia tahdon tänään jatkaa heti kunhan tuntuu siltä. Ei tästä muuten mitään tule. Varataan aikoja huomenna tai joskus.

Wotzo ei muuten kommentoi tänne. Luulen melkein, ettei se ruoja lue näitä. Uuvuttaa. Ihme kyllä voisi silti tehdä nyt tuon sepustuksen US:ään. Tuumasta toimeen sanoi hanslankari, vetäisi sarkahousut nilkkoihin ja pieraisi.