Taas kaupunkipäivitys... siellä on taas kaikenlaista tekeillä, Forumia on elvytetty ja Hansassa jaettiin ilmapalloja. Sarjakuvakaupassakin oli pikku näyttely. Kuulin todella paljon ruotsin kieltä näin lauantai-iltapäivänä. Ravintolat ja juottolat näyttivät notkuvan. Ihmisiä oli yleensäkin paljon liikkeellä ja kevätaurinko taisi alkaa paistaa nyt. Talitinttejä maaliskuussa ja sulavia timantteja lumessa. Uniikit lumihiutaleet, nuo taideteokset, antavat henkensä kevätuhreina.

Kävin Aleksi 13:ssa kuin mikäkin porvari ja ostin hienon vyön. Sekundavyöni ovat hajonneet ja kuluneet, ehkä tämä on laadukkaampi. Sitten kävin vielä pitkästä aikaa Cafe Picnicissä ja Picnic-tyttö auttoi minulle vyön päälle... leikkaamalla irti häiritsevän lappusen joka oli kiinni sellaisella pikku nippusiteellä... nyt ei tarvitse koko ajan housuja nostella.

Taisin myös bongata erään filosofiherra Lagerspetzin, käveli vastaan sillalla, ja neiti mamselli Elisan, kipitti jonnekin asioilleen. Ellen sitten omiani ole taas nähnyt. Vaan enpä usko, havainnot olivat tarkkoja. Jotain hassuja viittahemmoja kulki myös sinne tänne. Taisi ainakin olla tuo "historian opiskelijoiden Kritiikki ry:n musta viitta" vaikka muitakin siis kyllä oli. Kaikkea sitä.