Kun palaan Turkuun, eka viikko menee ihan käytännön järjestelyissä ja vuovaillessa. Mutta sitten on noudatettava tiettyä löyhää struktuuria. Toivon mukaan tämä koskee siis tulevaa lokakuuta, 2kk uuteen elämänvaiheeseen jos Uuden suo.

Kolmena päivänä viikossa kirjoitan tuhat sanaa jotain omaa. Ei vähempää. Jos on paljon muuta tekeillä, se on likistettävä viikonlopuista. Ei ongelmaa. Kaksi kertaa viikossa harrastan enemmälti liikuntaa, esim. pyöräilyä ei lasketa tai ehkä jokin pidempi kieppi lenkki voidaan hyväksyä. Ollaan realistisia, kaksi kertaa on jo hyvä vähittäismäärä sillä Aina Tulee Jotain Ja Niin Edespäin. Enemmänkin saa toki harrastaa jos vaan on rahtunenkin intoa. Harrastuksista puheen ollen, pari kertaa viikossa käyn jossakin ns kulttuuritapahtumassa tai häppeningissä. Tähän ei kelpuuteta baarin tietovisaa. Ei ole pakko olla maksullinen tapahtuma mutta jotain sellaista, että on maailman menossa mukana tai jotain. Tiedän itse mitä tarkoitan. Taidenäyttely kelpuutetaan. Varsinkin avajaiset.

Kerran viikossa siivotaan ajatuksella projektiluontoisesti, esim jokin tietty kohde tai alue huolletaan/siivotaan. Kerran tai pari viikossa pesen pyykkiä. Tyhjiä pulloja en jätä kauhiasti kertymään, se on ahdistavaa. Vuodevaatteille suon joskus ajatuksen ja vaihtotoimenpiteitä. Suihkussa käyn n. joka toinen päivä. Parturissa en käy koskaan. Joka toinen viikko käyn ehkä vaateostoksilla. Tyyliin että tarviin hanskat tai jotain. Ostan torilta hedelmiä n. kerran viikossa, joo tää oli hyvä. Nyt rupeaa tulemaan tällaisia suunnilleensuunnitelmia. Ei se mitään, en minä tahdo että kaikki suuntaa-antavat jutut on orjallisesti noudatettavia.

Opiskeluissa ja mahd. pätkätöissä tehdään vaihtelevasti tilanteen mukaan, sen sanelee homma itse enkä minä. Noin, nyt en keksi tähän hätään enempää. Mutta näillä viikottaisilla eväillä pysyy mieleni virkeänä ja kilot kurissa! Kyse ei ole mistään uudenvuodenlupauksista vaan toimivasta toimintamallista. Mistäs minä tuonkin luonnehdintan nappasin? En usko, että kukaan kaipaa sen keksimisestä "kunniaa".