Päivän vastuutehtävä: kurssimainoslappujen jakaminen mieluiten ruotsinkielisen oloisille henkilöille. Haasteellista, jokseenkin nöyryyttävää ja kävi välillä jo toden teolla hermoilleni.

Päivän vaaratilanne: yhtäkkiä JUSSI PARVIAINEN oli edessäni ja kävelin hänen ja seuralaisensa välistä(jakaantuivat edessäni päästääkseen läpi. Tai pikemminkin kai seisahduin ja he kiersivät minut?). En saanut molemmista suunnista turpaan, Jussi kai armahti.

Päivän juhlallisin: Markku Innon muistoksi pidetty tilaisuus, jossa resitoitiin Markun viimeistä kuolinvuodeteosta. Sali oli ollut muutaman vaivaisen minuutin sitä ennen ylitäysi Heli Laaksosen onk mul muka isosi persse?-hömpötyksille, sitten tyhjeni kummasti - Markkua kunnioittivat vain me muutamat uskolliset. Tämän jälkeen postuin messuilta.

Muita huomioita: messubussi keskustaan oli tuhat kertaa rauhallisempi kuin edellisenä päivänä, ihanaa.

Huomenna annan itselleni luvan sunnuntain kunniaksi käydä syömässä jotain messuilla. Huomenna minulla on 3. päivän peräkkäin täysin samat vaatteet. Huomenna Viehätyksen sulttaani Pano Rajula saapuu kirjamessuille. Niin, ei hän saapunutkaan tänään, olin taas etukäteen katsonut väärin.