Taisi tuo entinen sekstetti olla vähän liikaa päätöksentekoon. Lipposen hallitukset kai toimi ihan hyvin, mutta taitaa ne sateenkaarien ajat olla silti ohi. Homolippuja lukuunottamatta... Vähän pitäisi kaventaa. Sanovat, ettei Kokoomuksesta tykkää enää kukaan, joten kai se nyt jää oppositioon. Mikähän olisi noin muuten järkevää.

Kokeillaan: Keskusta+SDP+Vihreät+Vasemmistoliitto+RKP

Saisiko noilla peräti enemmistön, vähän olen kujalla sen suhteen, no miksipä en olisi kun vaaleja ei ole vielä käytykään. Parasta olisi jos Vihreät ja RKP:nkin voisi jättää tuosta ulos...

Entä jos käy näin...

Keskusta+SDP+Persut+RKP+KD

Punavihreät voimat eivät mielellään jaksaisi vääntää perussuomalaisten kanssa. RKP:lle taitaa olla vain yksi kynnyskysymys ja muistelisin jotain ihan varovaisen positiivisia puheenvuoroja mahdollisesta persuyhteistyöstä. Jos vasemmisto, vihreät ja persut änkeävät kaikki hallitukseen niin voihan helvetti.

Hmm. Jätetään Keskusta ulos!

Kokoomus+SDP+Persut+Vihreät+Vasemmistoliitto

Tästä RKP hämmentyy niin, ettei se edes muista pyrkiä hallitukseen vaan päätyy vaaliliitoista huolimatta oppositioon Keskustan ja KDn kanssa.

Tässä kirjoituksessa oli enemmän järkeä alussa joten parasta palata alkuun tai lopettaa hyvissä ajoin! Ennakkoäänestys on alkanut ja kestää sunnuntaihin asti. Vaalipäivä taas on ENSI viikon sunnuntaina.