Viime kerralla kun olin jalkatarkastuksessa, lääkäri oli mulkku ja moitti itsehoitomenettelyäni. Nyt olen pitänyt ahkerasti silikonitossuani ja tänään tulokset näkyivät. Sain tarkastuksessa silkkaa ylistystä! Enää ei tarvitse käydä missään tarkastuksissa, jos ei ongelmia ilmene. Olen taas pari askelta Vapautuneempi.

Söin lounaaksi Jägarschnitzelin uuniperunalla. Ostin CM:stä muinaiskeitoksen(ei munuaiskeitoksen) ainesosat sekä kosolti viinaa. Näistä tarkemmin kysyttäessä. Luennan alla on historiallinen romaani, Lars Widdingin På ryttmästarnas tid. Sillä on 3 jatko-osaakin. Seuraavan US-kirjoituksen nimeksi ei sittenkään tule Hämeenkadun kapakkakierros... vaan Paluu Uhrimäelle. Vapusta viis, aion paeta sitä. Musta munkki kaipaa konjakkia ja sikareita, mutta en minä sinnekään osaa nyt kun en tiedä milloin tulee osakseni Ympäristökasvatuksen ja kulttuuriomaisuuden suojelun (YKS):n  liikekannallepano. Periaatteessa äkkiä sinne Varkauteen ja Valamoon ehtisi, mutta... kannattaneekohan.

Kävin hölkkäämässä. Ekan kerran sitten suuren junaturman. Kolme varttia hölpötin. Ei se nyt hyvin mennyt muttei huonostikaan. Loppupätkälle sain vielä - perinteisesti - oikein pätevän "jäniksen" vetämään. Ponnariblondi oli.