Huh huh!

Kaikki alkoi siitä, kun löysin itseni illan ruokaravintolan liepeiltä tunnin etuajassa. Kulmakuppilasta olisi voinut kahvin ja vettä vetäistä ja vessassa käydä ja odotella, mutta se oli niin levoton. Etsin lähimaastosta kahvilaa, mutta niin tutut kuin tuntemattomatkin olivat kiinni, kunnes kohtasin café/restaurant oscarin.

Astelin komeasti sisään ja rappusia ylös, aterioivaa väkeä pöydissään, ja vastaan porhaltavalta emännältä tiedustelin voiko tänne ihan vaan kahville tulla kun kerran on café tjsp. Kyllä kyllä peremmälle! Emäntä(ulkomaalainen, kreikkalainen?) tuputteli minulle vaikka mitä salaatteja sekä suklaakakkua ja parhaani mukaan selittelin että kohta olen menossa muualle syömään ja tulin vaan kahville - no hyvä on ehkä joku pieni suolainen, pasteija tai vastaava sen kanssa... istuskelin siinä Turun Sanomien kanssa ravintolapöydässäni - tilaukseni lopputulos oli jotain sellaista kuin "erikoinen kahvi"(?) ja "pientä suolaista"(? jotain kokin erikoisia...) pitkällisten neuvotteluiden jälkeen. Huh mikä emäntä! Kohta pöytääni tuli katkarapua, leipäsiä, salaattia ja joku moccakaakaokahvi. En KOSKAAN syö katkarapuja. Mutta katkarapusalaatti oli pirun hyvää, eipä siinä. Tulipa siinä monenkin euron alkuruoat nautittua... miten ihmeessä minä jouduin koko paikkaan? Ja miten siinä kävi niin että söin pikku katkarapuannoksen samaan syssyyn? Kellokin kävi uhkaavasti. No, juoksujalkaa takaisin pihviravintolaan!! En kertonut muille harharetkestäni...

Siellä oli alkusalaatti, ja salaattipöydässä paistettuja silakoita!! Uuh. Miten salaattipöydässä voi olla paistettuja silakoita? Krunts skronts. Alta aikayksikön eteeni tuotiin iso lehtipihvi ja lankkuperunoita. Mjoms hauk gulp. Palanpainikkeeksi vahvaa ja ruokaisaa hunajaolutta. Uuh. Levoton paikka muuten, kersat juoksivat edestakaisin käytävää ja hirveä hälinä. Uusi paikka, tulipahan tutustuttua, #2 koska uusi minulle oli toki tuo katkarapukahvipaikkakin.

Sieltä seikkailut jatkuivat kahvi/kuohuviini/ruokapaikkaan jossa en kai myöskään ole koskaan käynyt = #3. En tiennyt mitä pitäisi tilata... joten tilasin ison palan mango/passiojuustokakkua ja kahvin, joka paljastui helkatinmoiseksi kahvisammioksi! NJOM NJOM iso kasa sokeria... uuh. Jopas nyt, kohta ei saa takkia kiinni!

Sieltä vyöryimme harhailtuamme menninkäisten seassa erääseen kortteliravintolaan jossa en ole aiemmin käynyt, #4 uusi kokemus. Pintti ruokaisaa stouttia illan päätteeksi. Uuh huh...

Olen syönyt itseni tärviölle uuh