Noukin äsken hyhmäiseltä tieltä 2€ kolikon! Espanja... ei sittenkään! Kreeta - ei sittenkään! Kypros!

KM188_2002a.jpg

Vain parikymmentä metriä tämän jälkeen löysin 0,15€ a. le coq-tölkin. Tämä ei suinkaan ole enää sattumaa. Sattumia ei muutenkaan koskaan ole. Kaikki tapahtuu jostakin hyvästä syystä.

Minä julistan teille näkemykseni. Team Andtarmenin on väellä ja voimalla herätettävä henkiin muinainen härkäkultti! Se etenee saarelta saarelle, Kreetalta Kyprokselle ja Kanarialle, Färsaarilta Orkneyyn, Bornholmista Gotlantiin, Saaremaahan... Merillä alkaa liikkua Taurus-merirosvoja. Solmimme yhteydet eri maiden Piraattipuolueisiin. Eikä maailma ole enää entisensä!

Postmodernisessa globaalissa maailmassa taurukset, lombardit, tarvaslaiset sun muut härkäläiset liikkuvat kuin sonni posliinikaupassa tai vasikka sulassa voissa. Meitä sitoo yhteen vain härkämäinen hyvä energia ja kuvien kumartamattomuus. Eri alajaostoilla on toki omat tapansa, kuten myös yksilöillä.

Emme kuitenkaan ala syödä mitenkään ylettömästi pihvikarjaa, vaan härän merkitys on syvällisempi. Toisaalta ei härkä myöskään ole varsinaisesti pyhä. Se on silkkaa elinvoimaa! Erilaisilla härkäfestivaaleilla sitä ei voi olla aistimatta!

tauromachy%20crete%20girls.jpg

Sunnuntaikirjoitukset ovat Lossien spontaaneja veijaritarinoita.

Kts. myös Hämeen härkätie pronssikaudella